Anahtar Teslim Projeler
ARG OCAĞI VE HADDAHANE KURULUR.
Wasteoilrefinery Group
1999 yılından beri alternatif enerji kaynakları alanında gosterdiğimiz faaliyetlerle USA da kendini kanıtlamış olan firmamız son 3 yıldır hidrojen teknolojisi üzerine yoğunlaşmış bulunmaktadır. American Oil Saver, geliştirdiği yeni teknolojiyle kullanılmış kimyasal yağlardan ve petrol türevi plastik atıklardan (her turlu plastik hurda ve kullanılmış araç tekerleği) dizel üretiminde büyük aşamalar kaydetmiştir.

şirketimiz özellikle petrol fiyatlarındaki yukselişe paralel olarak ucuz yakıt arayışına giren enerji taşımacılık ve tarım şirketlerinin en onemli adresi konumuna gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın dört bir yanında kurduğu rafinerilerle kendini ispatlayan American Oil Saver RCYCLE ve hidrojen teknolojisinde dünyada katedilen son aşamayı Türkiye ye getiriyor...

Minimum (Ark ocağı kapasitesi 40 ile 100ton /saat) (Ark ocağı kapasitesi günde 500 tondan 2milyon tona kadar tam kapasite) anahtar teslim çelikhane ve haddehane tesislerine teklif verebilmekteyiz.
BU TEKNOLOJİ SADECE BİZDE
20/1 tasarruflu enerjiyle hesaplı metreküp fiyatı.
Klasik sistemle 30MW elektrikle uretilen 40 tonu biz 2 MW la uretebiliriz 500.000 litre brown gas saatte 60 tonu eritibiliyoruz.
(Bu sistemle çeliği hallaç pamuğu gibi attırıyor,eritiyoruz.)
İSTENİLEN TONAJDA ARG OCAĞI VE HADDAHANE KURULUMU YAPILIR

TÜRKİYE VE YURTDIŞINDA EN SON AMARİKAN TEKNOLOJİSİ

HIZLI KURULUM, EN KISA SÜREDE TESLİM

TEKNİK DESTEK GARANTİSİ İLE VE EN UYGUN FİYAT İLE

HER TÜRLÜ TALEBİNİZİ KARŞILAMAK İÇİN HİZMETİNİZDEYİZ.
Wasteoilrefinery Group
American Oil Saver
Ali haznedar /TÜRKİYE

E-mail adres
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
gsm telephone number
0536 9631760