Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası
  1. #21
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Viessmann Kombi Teknik Servisi


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] )


    Açıldığı Tarih: 2012


    Site İçeriği & Amacı :


    Viessmann Kombi Teknik Servisi
    Evinizde kombiniz var ve bir gün kombinizin patlamalı yandığını mı fark ettiniz? Kombinizin yanma sorununu bir süredir takip ediyorsunuz ve düzelmediğini mi far ediyorsunuz? Kombi arıza konusunda yardım almak için kombi servisi arayışı içerisine girmek bu sorununuzun çözümü için yapmanız gerekenler arasında yer almaktadır. Kombinizin şiddetli yanma sorunu sonucunda farklı bir sorun ile karşılaşmak istemiyorsanız kombiden anlayan bir eleman kontrolünden geçirmek için fazla bekletmemeniz gerekmektedir. Aksi taktirde kombinizin ömrünü kısaltmış olursunuz. Hem ekonomiklik hem de sağlıklı bir yaşam açısından rahat etmeniz açısından kombinizin bakımını zamanında yaptırmanız gerekmektedir. Bu konuda hassas davranmanız uzun süreli kombi kullanımlarınız için gereklidir. Evinize en yakın [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ile bağlantıya geçerek sorununuzu çözmeye ne dersiniz? Viessmann kombi teknik servisi sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] elemanları sürekli eğitimden geçtikleri için son derece kaliteli hizmet olanaklarını sizlere sunmaktan mutluluk duymaktadır.

  2. #22
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Kadıköy Bosch Servisi


    Site/blog Adresi : h[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( boschservisikadikoy.net )

    Açıldığı Tarih: 2011


    Standartlar: PHP


    Site İçeriği & Amacı :


    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] olarak istediğiniz eşkilde ürünlerinizi bize getirebilir ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz. Kadıköy bosch servisi olarak sizlerin ürünlerinizi kendi ürünlerimiz givbi kontrol ediyor ve teknik servis imkanlarından kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Kadıköyde oturuyorsanız ve teknik servis bulamıyorsanız o halde Kadıköy teknik servisine ürünlerinizi getirebilir ve tamir ettirebilirsiniz. Bosch kombi servisimizde uzman ekibimiz ile birlikte kalıcı çözümler sunarak hizmet sağlamaya devam ediyoruz.
    Kadıköy bölgesinde en çok tercih edilen firmalardan biri olan servisimiz olarak, müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet vermekteyiz.Tüm bosch ürünlerinizde teknik destek sağlayan bosch servisimiz en iyi hizmeti verebilmek için çaba göstermektedir. fırın, klima, ocak gibi tüm bosch ürünlerinizde tam destek alabileceğiniz bir firmayız. Bölgemizde en çok tercih edilen firmalardan biriyiz bunu biz değil müşterilerimiz takdir etmektedirler. Beyaz eşyaların bozulma aşamasında bile kalıcı destek sağlayan firmamız size fiyat konusunda da gerekli desteği sağlamaktadır.
    Bosch servisimiz olarak hizmet kalitesi konusunda tam destek sağlayan firmamızda müşterilerimizin memnuniyetini düşünmekteyiz. Memnuniyet sonucu olumlu görüşlerini bildiren müşterilerimiz olduğunda da ayrıca yaptığımız işin kaliteli iş olduğu bilincine varmaktayız. Teknik servis konusunda size garanti veriyoruz Kadıköy [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]miz 7/24 saat teknik destek alabileceğiniz bir çağrı merkezi numaramızla donanımlıdır. Dilediğiniz bosch ürününüzle ilgili olarak destek alabilirsiniz. Bosch servisi olarak çalışmalarımız sayesinde kadıköy bölgesinde de en çok tercih edilen firmalardan biriyiz. kadıköy bosch servisi olarak teknik donanım konusunda uzman kadromuzla birlikte bu işin bir ekip işi olduğu bilincinde hizmet vermeye ve müşterilerimize yaptığımız işin garantisini vermeye devam ediyoruz.

  3. #23
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Beykoz Bosch Servisi


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( boschservisibeykoz.com )


    Açıldığı Tarih: 2013


    Standartlar: PHP


    Site İçeriği & Amacı :


    Beykoz Bosch Servisi


    Beykoz’ da beyaz eşya ve kombi tamir bakım servis hizmeti sunan bir firmadır. Servisimiz haftanın 7 günü 24 saat çalışmaktadır. Bosch markalı cihazlarınızın onarımını servisimizde güvenle yaptırabilirsiniz. Evinizde kullandığınız bosch bulaşık makinesi, bosch çamaşır makinesi, bosch buzdolabı, bosch kombi, bosch klima gibi cihazlar bozulduğu zaman artık endişe etmenize gerek yok çünkü böyle bir durumda size bir telefon kadar yakın olan Beykoz bosch servisini arayarak sorunun kısa zamanda çözülmesini sağlayabiliriz. Servisimizde yapılan her onarım ekonomik ücretlerle yapılmaktadır ve bu konuda servisimiz her zaman en ucuz onarım garantisi sunmaktadır. Her yapılan onarım için servisimiz 2 yıl garanti vermektedir. Uzman teknisyenlerimiz ve çağrı merkezi operatörlerimiz sayesinde siz cihazınızda ki arızayı daha telefonda bize iletirken sorunun nereden olabileceğini size söylüyoruz. Çalışma şeklimiz sistemli ve sıralı bir sisteme dayanmaktadır. Siz bizi aradığınızda size en yakın mobil Beykoz bosch servisimiz yönlendiriyoruz. Evinize gelen uzman teknikerlerimiz ilk olarak cihazınızın arızasını tespit ettikten sonra arızanın evinizde yada atölyemizde yapılması gerektiği bilgisini verirler. Daha sonra cihazınızın arıza tutarını size belirtirler. Servisimizde hiçbir işe fiyat bilgisi vermeden başlayamayız. Bunların yanı sıra cihazınız için tespit ettiğimiz onarım bedeli sabit kalır. Size verdiğimiz rakamın kesinlikle üstüne çıkmayız. Beykoz bosch servisimizin atölyesinde yapılacak her onarımda cihazınızın ücretsiz periyodik bakımını da yapmaktayız. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ile çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu size her zaman kanıtlamak için tüm personelimizle birlikte size daha kaliteli bir hizmetin nasıl verilebileceğini düşünüyor ve geliştiriyor ve uygulama aşamasına getiriyoruz.

    KAVACIK BOSCH SERVİSİ



    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
    Kavacık bosch servisi olarak kaliteli ve gerçek çözümleri sizlere sunmakla guru duymaktadır. Sizde özellikle bosch ürünlerinizle ilgili kavacık bosch servisimizi arayabilir ve çözüm odaklı hizmetler alabilirsiniz. Öncelikle kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ile birlikte en iyi teknik servis çözümlerini gerçekleştiren kavacık bosch servisi tüm çalışmalarını en hızlı şekilde gerçekleştirirken aynı zamanda da kavacık ta birçok müşterisi ile birlikte memnuniyet veriici hizmetler sağlamaktadır. Kaliteden ödün vermeden hizmetleri doğrultusunda sizlerden aldığı olumlu geri dönüşler sayesinde özellikle uzman ekipleri ve uzman ekipmanları ile birlikte firma olarak gurur duymakta ve kavacık bölgesinde en çok tercih edilen firmalardan biri olmuştur. Kavacık bölgesinde en kaliteli bosch servisi teknik servis hizmetleri sunan firmalardan biridir. Dolayısı ile birçok kişi tarafından tercih edilmesinin nedeni ise kaliteli iletişim ve memnunluk güvendir. Ürünlerinizin arıza çözümlerini gerçekleştirirken aynı zamanda da garanti kapsamında hizmet sağlayan kavacık bosch servis kaliteli çalışmaları ile birlikte hızlı ve güvenilir çözümler sağlamaktadır.

    KANLICA BOSCH SERVİSİ



    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
    Kanlıca bosch servisi hizmette sınır tanımamaktadır. Siz telefon ile bizi aradığınız anda yetkili personellerimiz sizinle irtibata geçmekte ve sorununuzla ilgili olarak size bilgi vermektedirler. Telefonda verilecek bir bilgi varsa telefonda da hizmet vermekteyiz. evinize gelerek tüm bosch ürünlerinizin bakımını ve arızalarını kontrol etmekteyiz. Ayrıca eğer evinizde yapabileceğimiz bir uygulama yok ise firmamıza getirerek ürünlerinizin tüm bakımını gerçekleştirmekteyiz. Sizde bu hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizi web sitemizden ulaşabilirsiniz. Kanlıca bosch servisi olarak özellikle Beykoz da hizmet vermekte olup Beykoz halkı tarafından bilinen ve güvenilen bir firmayız. Güvenilir bir firma olmamızdan dolayı Beykoz ve kanlıca halkı bizi tercih etmektedir. Hizmetlerimizden yararlanmak için bize sorununuzu iletebilir ve uzman ekiplerimizi size yönlendirebiliriz. Kanlıca bosch servisi olarak en önemlisi bizim için müşteri memnuniyetidir. Bu memnuniyeti en iyi şekilde gerçekleştirdiğimize firmamız ve personellerimiz olarak inanmakta ve güvenmekteyiz.

    TOKATKÖY BOSCH SERVİSİ


    boschservisibeykoz.com/tokatkoy-bosch-servisi.html
    Tokatköy bosch servisi Beykoz ilçesine bağlıdır ve biz bu semtte bosch servis hizmeti vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetlerde özellikle birçok şeye dikkat ediyoruz. Öncelikle müşteri memnuniyetine önem veriyor ve kalıcı hizmetler sağlıyoruz. Müşterilerimizin her hangi bir sorunu olduğunda bizi çağrım merkezi numaralarımızdan arayabilecekleri bir numaramız bulunmaktadır bizi günün her saatinde arayabilir ve ürünleri hakkında çözüm önerilerini söylemektedirler. Hizmetlerimizden memnun kalacağınızı belirtmekteyiz. Memnuniyetiniz ayrıca bizim firmamızla guru duymamızı sağlamaktadır. Tokatköy bosch servisi olarak bulaşık makinesi çamaşır makinesi gibi ürünlerinizde parçaların bozulması paslanması ve değişmesi gereken durumlarda tüm teminatı size sağlıyor ve orijinal parça değişimini gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizde makinenizin su boşaltmama durumu olduğunda bize bilgi verebilirsiniz. Sizin göremediğiniz birçok arızayı tespit edebileceğimizden dolayı ürünlerinizi en iyi şekilde tamirat işlemini yapmaktayız. Sonuç odaklı hizmetlerimiz ile birlikte tokatköy bosch servisi olarak Beykoz da hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu dönüşler bizi ayrıca memnun etmekte olup Beykoz halkının güvenini kazanmış durumdayız. Sizde bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız tokatköy bosch servisimize gelebilir ve çözüm odaklı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Seçimlerinizde öncelikle kaliteli hizmet almak varsa bizi mutlaka tercih etmelisiniz.

    ÇUBUKLU BOSCH SERVİSİ



    boschservisibeykoz.com/cubuklu-bosch-servisi.html


    Çubuklu bosch servisi Çubuklu bölgesinde kişiler bosch ürünü kullanıyorlarsa mutlaka çubuklu bosch servisine getirirler ürünlerini nedeni ise müşterilerimizle kurduğumuz iletişim ve iyi arıza çözümü yapmamızdan dolayıdır. Titizlikle ürünlerinizin açılımını yapıyor ve arıza olan bölgeyi tespit ettiğimizde mutlaka ücretlendirmesi ile birlikte müşterilerimize bilgi veriyoruz iletişim numaralarından arıyoruz. Eğer ürününüzde sizin fark etmediğiniz başka bir arızası da mevcut ise o konu hakkında yapılacakları iletmekteyiz. Çubuklu bosch servisiolarak amacımız müşterilerimizin sadakati nı sağlamak ve müşteri bağlılığımızı korumak. Bu nedenden dolayı çubuklu bosch servisi olarak çalışmalarımızı gerçekleştirirken aynı zamanda da sizlerden gelen tüm önerileri ve soruları da dikkate almaktayız. Teknik servis olarak özel çözümler sağladığımız firmamızda özellikle beyaz eşyaların yedek parçaya ihtiyaç duyulduğu anlarda bunu temin etme şansımız bulunmaktadır. Gerekiyorsa yedek parça değişimlerini de ürünlerinizin yapmaktayız. Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda kendi çözüm önerilerimizle birlikte ürünlerinizin tamiratını yapıyor ve evinize teslim ediyoruz.


    PAŞABAHÇE BOSCH SERVİSİ
    boschservisibeykoz.com/pasabahce-bosch-servisi.html
    İLETİŞİM (0216) 612 34 99
    Paşabahçe bosch servisi olarak siz değerli bosch kullanıcılarına Beykoz’da hizmet vermekteyiz. Servisimiz bosch markalı ürünlerin hepsine teknik servis hizmeti sunmaktadır. Paşabahçe bosch servisinde yapılan her işlem 2 yıl garanti dahlinde olup yapılan her işlem sonrası ücretsiz bakım desteği de sunmaktayız. Yıllardır aynı sektörde hizmet veren servisimiz kazandığı tecrübesini kaliteli ve ekonomik şekilde sizlere hizmet vererek kullanmaktadır. Acil servislerimiz sayesinde en kısa zamanda size teknik servis hizmeti sunuyoruz. Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi ve kombilerinizde oluşan sorunlar için bizi aramanız yeterli olacaktır. Adres kaydınızı aldıktan sonra birkaç saat içinde servisimiz evinizde olacak ve cihazınızdaki arızayı tespit ederek isteğiniz doğrultusunda onarımını yapacaktır. Bize ulaşmak için iletişim kısmındaki telefon numaramızı arayabilirsiniz.

    Göksu Bosch Servisi



    boschservisibeykoz.com/goksu-bosch-servisi.html
    İletişim (0216) 612 34 99
    Göksu bosch servisi bosch markalı cihazların onarımında sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktadır. 2 saat aralığında servis randevusu veren firmamız uzaman personeli ile en garantili ve kaliteli çözümü size bir telefonla getirmektedir. Servisimizin acil arızalar için oluşturduğu acil mobil servis ekibine haftanın her günü ve her saati ulaşabilirsiniz. Evinizde kullandığınız bosch beyaz eşyaların olmadık zamanlarda arıza vermesi halinde göksu evleri bosch servisiniarayabilirsiniz. 2 yıl garantili olarak yaptığımız her onarım sonrasında cihazlarınıza ücretsiz bakımda yapmaktayız. Sürekli değişen teknolojiyi takip eden servis yöneticilerimiz tüm personellerimizi beşeri ve teknik eğitimden geçirdikten sonra hizmet sektörüne hazırlamaktadır. Tam donanımlı servis araçlarımız sayesinde cihazlarınızın büyük bir bölümünü evinizde yapıyoruz. Sorularınız için bizi arayabilir ya da yazının devamındaki yorum kısmından yorum yapabilirsiniz.

  4. #24
    Üye ibadem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.03.2014
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bölümü
    Gıda
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Web Adres: ankaofis.net
    Web İçerik: Ofis Mobilyaları/Dekorasyon




    İnsana yaşamı çeşitli mekanlar içerisinde geçmektedir. Huzurlu bir yaşam içinde bu mekanların kaliteli ve şık oluşu pozitif durumlar sağlayacaktır ve bu ofis ortamı için özellikle önemlidir. İyi bir hayat için çalışırız ve iyi bir çalışmayı iyi bir ofiste gerçekleştirebiliriz.
    Çalışanın başarılı işlere imza atabilmesi sadece ofis ortamının iyi olmasıyla sağlanamaz. Çalışanlar ve iş verenlerin arasındaki bağ iş ahlakı içerisinde elbette önemlidir. Ancak bu hususta önemli olan bir diğer nokta; kullanılan ürünlerdir. En kaliteli olandan en kaliteli çıkar ancak bu kalite unsurunu biraz desteklemek gerekir. Örneğin; elemanınız kalitelidir ancak ona sağladığınız gereçler çalışanın kendisini göstermesini engeller. Bu insan-araç ilişkisine dikkat etmek dengede tutmak gerekir. Bu noktada ofis çalışanlar ve [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]nın kullanım alanı önemlidir.


    Tüm bunlara bakarak sektörümüzle nasıl bir ilişki vardır. Kişiler uzun saatler harcadığı ofislerinde kullanışlı ürünlerle hem hızlı hem rahat mesailer geçireceğinden günün sonunda başarılı işler masasında olacaktır. Ancak onu rahatsız eden büro mobilyalarıyla donatılmış bir ofisteki durumunu düşündüğümüzde o elemandan asla verim alamayız.
    İşte bu noktada firmalarınızda verimi sağlamanız için geliştirilmiş tasarımları bu web adresinde bulmanız mümkün. makam takımlarından, ofis koltuklarına kadar tüm ürünlere tek tıkla ulaşmanız mümkün…

  5. #25
    Üye klima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.04.2014
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bölümü
    Bilgisayar
    Cinsiyet
    Erkek
    Blog girişleri
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    SİTE ADI: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

    Klima Fiyatları demirdöküm markasında diğer marka klimalara göre oldukça avantajlıdır. En ucuz demirdöküm klima fiyatları ile satış yapan firmamız bu çerçevede müşterilerimize demirdöküm klima alımlarında kapıda ödeme ve peşin fiyatına taksit imkanı sunmaktadır . Demirdöküm klimaları dükkanımıza gelip klima shoowroomumuzdan klimaları görerek satın alabilirsiniz veya online satış sitemiz aracılığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Demirdöküm klimalar , 3 yıl garantilidir ve demirdöküm servisleri tarafından ücretsiz montajları yapılmaktadır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] şu günler itibarı ile en uygun seviyelerdir ve klima montajları çok kısa zamanda demirdöküm servisleri tarafından yapılabilmektedir.

  6. #26
    Üye ilkseocom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.05.2014
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Bölümü
    Elektronik
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler



    Son zamanlarda çocukların eğlenceli zaman geçirme seçeneklerinden biri olan flash [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] siteleri çocukları eğlendirmekle kalmıyor aynı zamanda zekâ ve eğitimleri konusunda sizlere yardımcı olabilecek oyun sitelerdir. Ayrıca güvenle çocuklarınıza oyun oynatabileceğiniz [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresinde her çeşit oyun kategorisi bulunmaktadır.

    İnternetteki [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] çocuklarınıza oynatma konusunda oldukça tedirgin olmanız normaldir. Bu yüzdende oyunoynaaraba.com gibi birçok site sizleri düşünerek oyun paylaşımında bulunuyor.
    İnternette çocuklarınıza güvenle oynatabileceğiniz oyun kategorilerinden olan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] oyunlarını da internetten güvenle oynanabilir.

    Oyun severlerinde çok tercih ettiği oyun türü olan oyun skor oyunları sizlere güven verirken çocuklarınıza keyifli zaman geçirmelerini sağlar. Günümüzde birçok oyun internet üzerinden oynanama aşamasına geldi. Bu oyunlar online ve 3d olarak internette karşınıza çıkmaktadır. Bu alanda oldukça başarılı olan birçok flash oyun siteleri var bunlardan biride oyunoynaaraba.com sitesidir. Sitenin içerisinde 3d oyunlar kategorisinden ulaşabilirsiniz.

  7. #27
    Üye ilkseocom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.05.2014
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Bölümü
    Elektronik
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler


    Öyle bir site düşününki sitede hem güvenli, hem de On liraya aradığınızı bulabiliyorsunuz. Komik mi? Artık değil. Günümüzde, ‘’10 TL’ye ne yapılabilir ki’’ diye düşünüyorsanız henüz OnLira.com ile tanışmadınız demektir. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] da üyelikte, online alışverişte çok kolay. İsterseniz portrenizi yaptırın, dilerseniz sevgilinize romantik bir şarkı hazırlatın, dilerseniz fal baktırın, dilerseniz de yetenekli şairlere şiir yazdırın, burada her şey sadece 10 TL. Dedim ya bu sitede yok yok.

    Harika bir fikir ile kurulmuş olan OnLira.com kendi alanında Türkiye’de ilkler arasında gösteriliyor. Yüzde 100 güvenli alışverişi en önemli misyon olarak kabul eden OnLira.com da her gün yüzlerce alışveriş yapılıyor.

    Çeşitli kategorilere ayrılmış yüzlerce ilanın bulunduğu OnLira.com da sizde aradığınızı bulacaksınız.

    OnLira.com özellikle öğrenci ve ek gelir kapısı arayanlar içinde çok önemli bir kazanç platformudur. Yeteneklerini paraya dönüştüren yüzlerce insanda bu harika sitenin özelliklerinden faydalanmaktadır. Herhangi bir konuda ‘’Yetenekliyim ve bu yeteneklerimi paraya dönüştürmek istiyorum’’ diyorsanız, ücretsiz olarak OnLira.com a üye olabilir, internetten para kazanabilirsiniz.
    Tanırım Videosu: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

  8. #28
    Üye ilkseocom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.05.2014
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Bölümü
    Elektronik
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Bugün size eşine az rastlanan ve hedef kitlesi oldukça geniş olan bir siteyi tanıtacağım. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] isimli site bankacılık için ve bankalarla işleri olanlar için harika bilgiler içeriyor.


    Türkiye ve dünya piyasaları ile ilgili güncel bilgiler, [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] çekmek isteyenler için hayati önem taşıyan bilgiler, kredi hesaplama tablosu ve daha birçok bilgi bu iyi düşünülmüş sitenin hizmetleri arasında.


    Döviz kurları ve bankaların güncel kampanyaları şahsen benim en çok ilgilendiğim kategoriler. Kredi çekmeden önce mutlaka bu siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] içinde detaylı bilgiler bulunuyor bu güzel sitede. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ve finans terimleri ve hukuk terimleri size yardımcı olabilecek kategorilerden sadece birkaçı.


    Bankalarla işi olan herkesin kendine göre bir şeyler bulabileceği bu güzel cafede sizde aradığınızı bulacaksınız.

  9. #29
    Üye ilkseocom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.05.2014
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Bölümü
    Elektronik
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Ligler bitti ama futbol aşkı son sürat devam ediyor. Gs haber lerini bulabileceğiniz sitede ultra aslanların yeni adresi.
    UltrAsk ülkemizin gözde futbol takımı Galatasaray ile ilgili gelişmeler, haberler, bilgiler ve birçok
    güncel olayları en doğru ve hızlı şekilde paylaşarak taraftarlarını bilgilendiren bir haber sitesidir.
    Galatasaray haberleri ni güncel olarak bulabileceğiniz [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sitesinde Galatasaray transfer haberlerini anlık olarak görebilirsiniz. Sarı kırmızı renklere aşık tüm sporseverlerin bir şeyler bulabileceği sitede sizde aradığınızı bulacaksınız.

  10. #30
    Üye ilkseocom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.05.2014
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Bölümü
    Elektronik
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler



    Günümüzde sanal alem büyük gelişim göstermeye başlamıştır, özellikle haber siteleri sürekli güncel olması ile birlikte insanlar daha da güncel bir beyin ile hayatını yaşamaktadırlar. İstedikleri haberleri, istedikleri haber kanalları veyahut istedikleri ilçe haberleri dilediği zamanda okuyabilme şansı oluyor. Sanal alem eski zamanlarda o kadar yaygın olmamasına rağmen son 2 yıldır büyük tepki gösterilmiştir ve bununla birlikte insanlar daha sosyal bir beyine sahip olabiliyorlar. Değerli okurlarımız bugün sizlere güzel ığdır ilçesinin haber sitesinden bahsedeceğiz.
    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sürekli güncel bir haber olmasına rağmen (gündem olaylar, spor haberleri, yaşam, tarafsız siyaset, müzik, fenomenler, ünlüler, dini haberler vs. ) ile birlikte vazgeçilmez haber sitesi olarak görünmektedir.

    Dilerseniz sağlık ve aile haberleri, makaleleri okuyabilirsiniz dilerseniz de kendinize ait bir alanına göre haber okuyabilirsiniz. Örnek verecek olursak sanat ile mi ilgileniyorsunuz [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] kültür ve sanat haberlerini okuyabilirsiniz veyahut bir bankada mı çalışmaktasınız? Hemen ekonomi haberleri menüsünü açarak dilediğiniz ve ilginizi çeken haberleri okuyabilirsiniz. Ve bununla bitmiyor elbette, madem ki sanal alem bu kadar büyüdü.. Teknoloji haberleri olması şarttır. Onu da [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] haber sitesinden dilediğiniz zaman güncel olarak takip edebilir ve okuyabilirsiniz.

    Peki insanların bu sanal alem de ilgini ne çekiyor bu kadar da sıkılmadan durabiliyorlar diye sorulara kapılabilirsiniz, bunun net bir cevabı vardır elbet; bu cevap ise kaliteli ve güncel olan siteleri takip etmektedirler, bu yüzden etkilenmektedirler. İnsanlar yeni şeyler gördükçe aklı daha da zenginleşir ve her şeyi güzel görmeye başlar, buna göre vazgeçilmez internet bağımlısı olacaktır. Bu kötü bir şey değil elbet, ancak sadece stratejik bir zaman harcaması önemlidir.

    ığdır şehrin yaklaşık 60.000 nüfusu olmasına rağmen sadece o şehirden değil, birçok şehirlerden takip edilen bir haber sitesi olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Takip de kalmanız dileğiyle değerli okurlarımız.

 

 
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •