Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası
  1. #11
    Üye azizce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.03.2009
    Mesajlar
    13
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    metalurjik.com sinan arkadaşımızın hazırladığı güzel bir site

  2. #12
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler




    Cenab-ı Hakk’ı, peygamberlerini öven ya da dini konular hakkında sözlerin şiir olarak yazılması haline ya da belirli bir makamda sözlü olarak okunmasına kısaca ilahi denilmektedir. İlahilerde kutsal sayılan şeyler övülür ve onlara duyulan, özlem, sevgi gibi duygulardan bahsedilir. İslamiyet’ten sonra tasavvuf edebiyatı ile büyük bir konuma yükselen [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]ler, günümüze kadar ulaşmış bir nazım şeklidir. Ünlü tasavvuf alimlerinin gönüllerinden dökülen ilahilerin yanı sıra günümüzdeki Allah sevgisiyle yanıp tutuşan Müslümanların da yazdığı veya okuduğu ilahiler bulunmaktadır. Arapça kökenli bir kültür olan ilahiler, İslamiyet’in yayılmasıyla birlikte tüm İslam coğrafyasını kapsayarak büyümüştür. En güzel ilahiler tasavvuf edebiyatı zamanında yazılmış ve günümüze kadar ulaşabilmişlerdir. Günümüzde artarak genişleyen bir kültüre sahip olan ilahiler, internet teknoloji sayesinde çok daha hızlı bir şekilde geniş kitlelere yayılmaktadır. İnternet üzerinden açılan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]me siteleri sayesinde dileyen herkes istediği ilahiyi anında dinleyebiliyor. Biz de [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ailesi olarak en güzel, en çok dinlenen ve popüler olan ilahilerden oluşan geniş bir arşiv hazırladık. Web sitemizde yer alan ilahilerin tamamı tüm İslam coğrafyasında büyük beğeniyle dinlenen ilahilerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra sesine güvenen ve Allah aşkıyla yanan amatör kişilerin de söylemiş oldukları ilahiler bulunmaktadır. İlahi dinlemek insanı rahatlatır ve ona Rabbini hatırlatır. Peygamberini, sahabesini, ölümü hatırlatır ve başını büküp düşünmesini sağlar. Sözleri son derece etkilidir ve müziği de çoğu zaman tasavvuf üzerine olduğu için insanı rahatlatır, dinlendirir. En güzel ilahiler için dilediğimiz zaman web sitemize gelebilirsiniz. İstediğiniz ilahileri sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde dinleyebilmek için web sitemize gelmeniz yeterli olacaktır.


    Site: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( ilahidinle-tr.com )

  3. #13
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Sitenin Adı: Android Sistem


    Sitenin Adresi: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( androidsitem.net/)


    Açıldığı Tarih: 2012


    Standartlar: ( xHTML - CSS )


    İçerik Yönetim Sistemi: Blogger


    Sitenin İçeriği & Amacı :


    Android Sitem, Android işletim sistemi kullan telefonlar için her türlü android uygulama ve oyuna ücretsiz bir şekilde ulaşmanızı sağlayan popüler bir sitedir.
    Android Sitem, Uygulama ve Oyunların yanın da Android telefonlar için Rom, Root, Cwm kurulumları gibi ek bilgilerin yanından [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] telefonlarınızdan daha iyi faydalanabilmeniz için Android ipuçları ile sizlere her konuda yardımcı olabilecek bir android blog sitesi olmakla birlikte [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]ebileceğiniz ve [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]ebileceğiniz birplatform.
    Android oyun indir ve android uygulama indir me olarak kesinlikle uğramanızı tavsiye ediyoruz.

  4. #14
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Oyun Hugo


    Site/blog Adresi :[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( Oyunhugo.com )


    Açıldığı Tarih: 2013


    Standartlar: (PHP ) / Napius V2


    Site İçeriği & Amacı :







    Teknolojinin ve bilimsel gelişmelerin birlikte inanılmaz boyutlara geldiğini görmekteyiz. Bu gelişmelerin hayatımıza yön vermesi ve adeta bizden biri gibi olması gelinen son nokta itibarı ile gayet doğal olmaktadır. Özellikle gençler ve çocuklar bu hızlı değişime çok iyi ayak uydurmaktadır. Bunun en basit örneğini bilgisayar kullanmalarından görebiliriz. İnternet erişim imkanının ucuzlaması ve hemen her yerde yaygınlaşmasıyla birlikte artık çocuklar [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]mak için de bilgisayar ve interneti tercih etmeye başladı. Söz konusu bu durum karşısında daha birkaç yıl öncesine kadar sokaklarda koşuşturan, oynayan çocukların cıvıltılarını artık duyamıyoruz. Çünkü internette yer alan flash [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] siteleri sayesinde artık çocuklar oyunlar oynamak için bu tür siteleri tercih etmektedir. Bu sitelerin sayısının oldukça fazlalaşması ve bir çoğunun maddi çıkarlar üzerine kurulması, oyunların ve oynamanın kalitesini epey düşürmektedir. Hal böyle olunca kaliteli ve gerçek anlamda ziyaretçilerini memnun eden sitelerin daha değerli olduğunu ve çok tercih edildiğini görmekteyiz.




    Bu yazımızda flash oyun denildiğinde akla gelen en kaliteli ve eğlenceli site olan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sitesinden bahsedeceğiz. Son derece zevkli ve kaliteli oyunların yer aldığı bu site gerçek anlamda işinin hakkını veren bir site niteliğindedir. Sitede yer alan oyunlar, en çok oynanan ve en popüler olan oyunlardan oluşmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda oyunların çok hızlı açıldığı, ziyaretçileri bekletmediği ve oynarken herhangi bir sorun çıkarmadığı görülmektedir. www. oyunhugo.com için gerçek anlamda kaliteli oyunlardan ve hızlı erişim hizmetlerinden oluşturulmuş bir bütün olarak bahsedebiliriz. Siteye şöyle bir göz gezdirildiğinde 3D, Araba, Birleştirme, Boyama, Giydirme, Kız Oyunları, Mario, PArk etme, savaş türü oyunlar başta olmak üzere daha pek çok kategoride oyunların olduğu görülmektedir. Sitenin alanında uzman editörleri sürekli en güncel ve popüler oyunları ekleyerek ziyaretçilerini memnun etmektedir. Üstelik oyunu beğendiğinizde " favorilerime ekle " butonuna tıkladığınızda o oyunu hafızasına alıyor ve siz tekrar oynamak istediğinizde uzun uzun aramanıza gerek kalmadan “favori oyunlarım " adı altında saklıyor. Her bir oyunun altında nasıl oynanacağına dair ayrıntılı açıklamalar yer almaktadır. Böylece hiç bilmediğiniz bir oyunun nasıl oynandığını öğrenebilirsiniz.

  5. #15
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Cem Tercüme Bürosu


    Site/blog Adresi : ( cemtercume.com )


    Açıldığı Tarih: 2012


    Standartlar: Joomla


    Site İçeriği & Amacı :





    Tercüme ücreti yazılı ya da sözlü anlaşmada kararlaştırılan tercümenin niteliğine uygun olan bir miktar üzerinden tercümana ödenir. Tercüman ve işveren arasında yapılacak olan anlaşmada işin teslim süresi ya da tarihi, nitelik düzeyi, ihtiyaç biçimi, teslim biçimi, ödeme koşulları gibi hususlar belirlenir. Durumdaki olası değişiklikleri her iki taraf da gecikmeden karşı tarafa bildirmekle yükümlüdür.


    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], yapılan sözlü ya da yazılı akitte öngörülen zamanda ve nitelikte teslim edilmelidir. Tercüman da [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] da buna uymalıdır. Elde olmayan nedenlerden ötürü çeviri geri verilmek zorunda kalınırsa ya da zamanında teslim edilemeyecekse tercüman işverenin mağdur olmaması için bu durumu en kısa zamanda işverene bildirmelidir.


    Tercüman kendi uzmanlık alanına girmeyen işlerde veya işlerin acil olarak istenmesi durumunda tercümenin tesliminde doğacak aksaklıkları işverene bildirir. Böyle durumlarda tercümenin yeterliliği ve uygunluğu bu özel koşullara göre değerlendirilir. İşveren anlaşma öncesi tercümandan örnek çeviri isteyebilir. Teslim edilecek işin yeterliliği için örnek tercüme ölçüt oluşturur. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] talep halinde müşteriye örnek tercüme sunmak zorundadır. Bu örnek tercüme ücrete tabiidir. Örnek tercüme boyutunun makul olması şarttır. Ücretlendirme karşılıklı anlaşmayla tespit edilir. Örnek tercümeyi denetleyecek kişinin kesinlikle tercüme konusunda uzman olması gerekmektedir.


    Ücret, tercüme dili, metnin türü, işin acilliği ve tercümanın tercüme sürecinde verdiği hizmete göre değişiklik gösterebilir. Tercüman aldığı işle ilgili masraflarını (kırtasiye, disket, fotokopi, renkli fotokopi, posta ücreti, kurye gibi sair masraflar) piyasa koşullarına uygun oranda ayrıca talep etme hakkına sahiptir. Ayrıntılı bilgiye sitemizden erişebilirsiniz:

  6. #16
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Dini Sohbet / Konuları


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( sohbetkonulari.org )


    Açıldığı Tarih: 2013


    Standartlar: PHP


    Site İçeriği & Amacı :


    İnsanlar zaman zaman yalnızlıklarında ve kimliksizliklerinden şikayetçi olurlar. Her insanın hoş sohbet edebileceği kişilere ihtiyacı vardır. Bu kişinin maddi manevi durumuna bakılmaksızın sıcacık sohbetlere ve içten muhabbetlere ihtiyacı vardır mutlaka. Kişi doğası gereği yalnız doğar fakat yaşarken asla yalnız yaşayamaz. En azından yanında olmasa bile uzaktan da olsa sohbet etmek, dertleşmek herkese çok iyi gelecektir. Bunun yanı sıra yeni arkadaşlıklar edinmek ve farklı kişilerle bilgi alışverişi yapmak gibi iletişim kurmak için canlı sohbet siteleri son derece idealdir. Canlı sohbet, internet üzerinden karşı taraftaki kişiler ile hoş sohbetler yapabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar, ilişkiler kurabileceğiniz bir iletişim kanalıdır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] çoğu zaman sizlere bağlı olarak değişebileceği gibi, amacınıza göre ilgili kategorilerdeki sohbet odalarına katılara
    k dilediğinizce bire bir canlı sohbet edebilirsiniz. Sohbet edeceğiniz kişiler sizlerle sohbet etmek için özel olarak seçilmiş ve bu konuda eğitilmiş kişilerdir. Bu konudan hiç şüpheniz olmasın. Karşılıklı saygı ve anlayış olduğu sürece seviyeli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] etmek her iki taraf için de son derece faydalı olacaktır. Gündelik hayatın uzun ve yorucu temposunda kendisine fazla vakit ayıramayan kişiler genellikle halsiz ve isteksiz olmaktadır. Bundaki en büyük etken yorgunluk ve yalnızlık olmaktadır. Sohbet etmek, dertleşmek ve rahatlamak çok iyi gelecektir. Bu nedenle canlı sohbet etmek rahatlatacak ve yorgunluğu alacaktır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] her iki tarafın ortak bildiği bir konu olabileceği gibi havadan sudan da olabilir. Burada önemli olan karşılıklı sohbet etmek ve kafa dağıtmaktır. Özellikle internet teknolojisinin büyük bir hızla ilerlemesi sonucunda canlı sohbete olan ilgi de büyük bir artış göstermiştir. Yeni kişilerle tanışmak, ilişkiler kurmak ve eğlenmek için son derece ideal bir seçenek olmaktadır. Genellikle canlı sohbet denildiğinde akıllara erkeklerin ilgi gösterdiği siteler gelmektedir. Halbuki canlı sohbet sadece erkeklerin değil bayanların da diledikleri gibi kullanabilecekleri bir sohbet şeklidir. Diledikleri konu hakkında dilediğince sohbet etmeleri mümkündür. Hayattan sıkılan, yorulan ve yeni bir heyecan arayanlar için sanlı sohbet denemeleri tavsiye edilir. Göreceksiniz ki sohbet konuları gittikçe koyu bir hal alacak ve yeni ilişkiler, dostluklar için bir araç olmuş olacak.

  7. #17
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: MixOyun


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( mixoyun.net )


    Açıldığı Tarih: 2012


    Standartlar: PHP


    Site İçeriği & Amacı :


    Oyun oynamak çocukların vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu geçirdikleri etkinlik olarak tanımlanabilir. Uyku dışında çocukların en çok oyun oynama ihtiyaçları vardır. Yaşlarına göre belirli oyunlarla oynarlar ve bu zamanla değişiklik gösterebilir. Çocuklar ilk olarak kendi kendilerine ve arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynamaya başlarlar. Ardından yaşları ilerledikçe bilgisayar oyunları oynamaya başlarlar. Günümüzde bilgisayar kullanabilecek kadar büyüyen hemen her çocuk artık daha çok bilgisayar oyunları oynamaya başlar. Teknolojinin vermiş olduğu imkanlar neticesinde hemen her yerde internet erişimi bulunmaktadır. Oyun siteleri sayesinde sayısız oyun çeşitliliğine kavuşan çocuklar artık bu [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]ı dilediğince oynayabilmektedir. Üstelik hemen her yaşa ve cinsiyete göre oldukça farklı oyunlar bulunmaktadır. Kişi istediği oyunu istediği kadar oynayabilmekte, dilerse vazgeçip başka oyunlar oynayabilmektedir. Bu çeşitliliğin vermiş olduğu rahatlık nedeniyle artık hemen her çocuk oyun siteleri aracılığıyla oyun oynama ihtiyacını giderebilmektedir. Üstelik bu oyunlar çocuğun kişisel gelişimine de son derece olumlu katkılar sağlamaktadır. Bu konuda Shiller'in ‘Kişi, yalnızca oyun oynadığında mükemmel bir insan olur’ sözü hemen akıllara gelmektedir. Oyun esnasında çocuk kendisini tamamen oyuna verir ve kendisini çoğu zaman dış ortama kapatır. Bu sayede odaklanmayı ve hedefe kilitlenmeyi öğrenir. Normal hayatına da bunu taşıyarak dikkat dağınıklığı gibi bir sorun yaşamaz. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan çocukların gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Son yıllarda eğitim kurumlarında oyunların etkin bir şekilde öğretme amacıyla kullanıldığını görmekteyiz. Çünkü bir bilgiyi çocuklara verebilmenin en etkili yolu oyun olduğu anlaşılmıştır. Örneğin zeka oyunları oynayan bir çocuk analitik düşünebilme yeteneği kazanacaktır. Araba yarışları oynayan bir çocuk dikkatli olma, hızlı hareket etme ve anlık karar verebilme gibi üst düzey davranışlar kazanacaktır. Bunun örneklerini çoğaltmamız mümkündür. Günümüzdeki flash oyun sitelerinde yer alan oyunlar da bu mantıkla hazırlanmış, son derece keyifli oyunlardır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ailesi olarak siz değerli çocukların büyük bir keyifle hem oynayacağı, aynı zamanda da kişisel gelişiminize katkı sağlayacak sayısız oyunları bir araya getirdik. Sitemizde yer alan oyunların tamamı oldukça keyifli ve birbirinden kalitelidir. Oyun oynarken asla sıkılmayacak, vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

  8. #18
    Üye fatihkara41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.08.2013
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bölümü
    Metalurji ve malzeme
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği için çok faydalı olabilecek bir site.
    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

  9. #19
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Protherm Kombi Servisi


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] (prothermkombiservisim.net)

    Açıldığı Tarih
    : 2012



    Site İçeriği & Amacı :



    Protherm Kombi Servisi
    Kombi kullanımı pek çok evde yapılmaktadır. Kombiden yararlanarak her daim sıcak su elde edebilme durumu kişilerin evlerinde kombi bulundurmalarının temel sebepleri arasında yer almaktadır. Kombiniz düzenli çalışırken birden bire fanında bir sorun olduğunu mu fark ettiniz? Bu durum ile ilgili zamanında kombi servis hizmetinden faydalanma yoluna gitmezseniz bu durum bir süre sonra kombinizden çıkacak farklı seslere dönüşecektir. Bunun sebebi olarak ise zamanında onarılmayan fan olduğunu fark edebileceksiniz. Bu nedenle eğer bir kombiniz varsa bu gibi arızaları erken fark edebiliyorsanız kombi servis desteği almayı ihmal ettirmemeniz gerekmektedir. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] size her marka kombinizle ilgili sorunlarınızda çözümler üretmektedir. Sorunlarınıza kesin çözümler yaratmak için hala neden bekliyorsunuz?

  10. #20
    Üye Csstlr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.07.2013
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Kadın
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Faydalı siteler

    Site/Blog Adı: Vaillant Kombi Teknik Servisi


    Site/blog Adresi : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ( [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ])


    Açıldığı Tarih[/b]: 2012



    Site İçeriği & Amacı :



    Vaillant Kombi Servisi
    Kombinizi açtınız ve sıcak su gelmesi gereken yerden bir süre sonra soğuk su geldiğini mi fark ettiniz? Ya da su bir ısınıyor bir soğuyor mu? Bunun neden kaynaklandığını çözemediniz belki düzelir ümidi ile kombinizi tekrar açtınız ve yine aynı sorunla mı karşılaştınız? İşte bu sefer kombinizin arızalandığından emin olabilirsiniz. Bu sorunun devam edip etmeyeceğini kontrol etmek istiyorsanız belirli aralıklarla kombinizden akan suyun sıcak mı soğuk mu olduğunu kontrol edebilirsiniz. Vaillant kombi servisi sizlere bu sorununuzla ilgili olarak gerekli yardımı yapacaktır. Sorunun devamlı olduğundan emin olduktan sonra [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sorununuzla ilgili elemanlarını sizlerin iletişim bilginizi bildirmeniz durumunda hizmetinize göndermektedir. Böylelikle kısa sürede sorununuzun giderilmesini sağlayarak kombinizden eskisi gibi sıcak su almaya başlayabilirsiniz.

 

 
Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •