Teknoloji çağında yaşadığımız şu zamanlarda, insanların en çok tercih ettiği teknolojik aletlerin başında bilgisayar geliyor. En fazla kullanılan bilgisayar türü ise Notebook olarak karşımıza çıkıyor. Notebook kullanıcılarına en kaliteli şekilde teknik servis hizmeti vermekte olan Fnteknik, kullanıcıların bilgisayarlarında yaşadıkları bütün sorunları çözüyor. Fnteknik, Notebook servis alanında gösterdiği başarı ile müşterilerinin hayranlığını kazanmayı başarmıştır.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]i denildiğinde bilgisayar kullanıcılarının aklına ilk gelen teknik servis, Fnteknik olmuştur. Kaliteli iş yapma prensibi ile müşterilerinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Günümüzde dolandırıcı ve sahtekar teknik servislerinin aksine Fnteknik, bozulan bilgisayarınızı eskisinden daha iyi hale getiriyor. Kullanıcılar, bilgisayarlarından çok kısa bir süre uzak kalıyorlar. Kısa süre içerisinde servisten bilgisayarlarını alabiliyorlar.
Kullanıcılarını memnun etmeyi başarmasının yanında onların sürekli müşteri haline gelmesini başaran Fnteknik, Notebook servisinde gösterdiği başarıyla popülerliğini sürdürmektedir. Kaliteli ve güvenilir iş yapması ile alanında birinci sıraya yükselmeyi başarmıştır. Sizlerde bu kaliteden yararlanmak istiyorsanız, cep telefonu veya mail adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Fnteknik, müşterilerine info@fnteknik.com mail adresinden hizmet veriyor. Atılan bütün maillere en kısa süre içerisinde geri dönüş yapılmakta olduğundan emin olabilirsiniz. Aynı zamanda Fnteknik cep telefonu numarası da, 0 850 441 40 53'tür. En kaliteli Notebook Servisi için tercihiniz bellidir. Sizlerde mail veya cep telefonu üzerinden iletişim kurduğunuz takdirde, servis öncesi ve sonrasında destek alabilirsiniz.
Site : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
iletişim : 0 850 441 40 53
email : info@fnteknik.com
Adres: Konak Mahallesi, İsmet Kaptan Mahallesi, 1362. Sokak No:30 D:109, Büyük Çamlıbel İş Merkezi, 35210 İzmir