Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı iseniz, uğraştığınız sanat, hobi ve benzeri şeyleri daha geniş kitlelere ulaştırmak isteğinde iseniz, üretici iseniz ve ürettiklerinizi daha kısa sürede daha çok sayıda tüketici ile buluşturmak istiyorsanız, [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresini ziyaret ederek [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] paketlerimizden edinebilirsiniz.
Paket İçerikleri
Satın aldığınız paket içerikleri, talep ettiğiniz sayıda takipçiyi sizin hesabınıza yükler, böylelikle [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] seçeneği ile hesabınıza eklenen üyelerin etkileşimde olduğu diğer hesaplar ile iletişim yolu açılmış olur.
Bayilik Paneli
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] seçeneği de sunan bullmedya.com, ürünlerinizi kendi markanız adı altında daha geniş kitlelere ulaştırmanız adına size yardımcı olur. Böylelikle günümüzün en hızlı yayılan ve en büyük kitlelere hitap eden mecrası olan sosyal medya aracılığı ile etkin bir reklam tercihi kullanmış olursunuz.