2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Senior Member sword61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.07.2007
    Yaş
    36
    Mesajlar
    328
    Konular
    163
    Tecrübe Puanı
    0

    Havada Kullanılabilen Mause

    Hem masaüstü hem de havada kullanılabilen ilk kablosuz lazer fare...

    PC Navigasyonunda gelecek nesil başladı. Dünyanın lider mouse üreticisi Logitech, çok yönlü olarak hem masaüstü hem de havada kullanılabilen ilk kablosuz lazer fareyi tüketicilerin beğenisine sundu.

    Uzaktan kumanda ile televizyonu idare eder gibi kullanabilen MX Air ile kullanıcılar arkalarına rahatça yaslanıp bilgisayarlarını ve multimedia uygulamalarını kolaylıkla yönetebilecekler.

    Serbest alan hareket kontrolü teknolojisi farenin havada doğru yönü bulabilmesini ve gerekli yerde sabitlenmesini sağlamak üzere tasarlandı. Bu patentli teknoloji 3 ayrı teknolojinin birleşiminden oluşuyor: MEMS (mikroelektromekanik sistemler) sensörleri, DSP (dijital sinyal işlemleri) teknolojisi ve RF (radyo frekansı) kablosuz teknolojisi.

    Bu üç teknolojinin birleşimi oldukça konforlu aynı zamanda kusursuz bir odaklama ve takip etme kabiliyeti sağlıyor. Karşılaştırmalı algoritma hesapları ile maksatlı ve maksatsız el hareketlerini ayırt edebiliyor. Yani havada mouse idare ederken herkesin başına gelebilecek istemsiz el titremelerinde imleçin harekete geçmesini engelliyor.

    Harekete dayalı komutlar, MX Air'e extra bir mükemmeliyet katıyor ki kullanıcılar farenin üzerindeki ses butonuna ellerini basılı tutarak sadece hareketle kontrol sağlayabiliyor. Örneğin bu şekilde fareyi sağa yatırarak sesi yükseltebilir veya sola yatırarak sesi azaltabilirsiniz. Müzik dinlerken saat yönünde bir daire çizmeniz bir sonraki şarkıya geçmeyi sağlarken, tersine yapılan aynı hareket şarkıyı tekrar etmenizi sağlıyor.

    Geleneksel tekerlekli farelerin yerine, MX Air mouse dokunmaya duyarlı özel bir yüzeyle kaydırma paneli sunuyor. Yüzeyinde bir parmak darbesiyle kaydırma mekanizması harekete geçiyor ve hızını da parmak darbelerinin hızına göre ayarlayabiliyor.

    Başlat/Durdur, Ses/Sessiz, Geri ve Seç gibi medya fonksiyonlarına, farenin üzerindeki turuncu ışıklı butonlara başparmakla basılarak havada kolaylıkla erişilebiliyor.

    Çok yönlülük için tasarlandı

    Logitech MX Air oldukça etkileyici bir tasarıma, cilalı siyah yarı saydam kasası, ve gümüş tabanıyla belirgin bir şekle sahip. Ergonomik şekliyle çok yönlülük sağlayarak kullanıcılara hem masaüstünde hem de havada kullanım için büyük konfor sunuyor.

    Şarj edilebilir MX Air, Logitech 2.4 GHz Dijital Kablosuz teknolojisi ile 10 metreye kadar etkili kullanım sağlıyor. Şarj ünitesi de oldukça şık . 2.4 GHz mikro alıcısı ile MX air, masaüstü veya taşınabilir bir bilgisayara kolaylıkla bağlanabiliyor.

    MX Air'in Eylül ayında Türkiye'de de pazara sunulması planlanıyor

  2. #2
    Junior Member makinaesant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.09.2007
    Mesajlar
    3
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Havada Kullanılabilen Mause

    eehehe uçan fare devri başlıor

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •