7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.05.2009
    Mesajlar
    103
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    Arkadaşlar 32 bit Vista kullanıyorum bilgisayarımında özellikleri gayet yüksek ancak 2 arkadaştan internetten indirdikleri Solidworks 2009u ayrı ayrı kurdum(ilki hata verince ikinciyi denedim acaba ilkinde mi sorun var diye).Fakat ikisindede çizime başladıktan kısa bir süre sonra ekran karardı ve sonra görüntü bozuldu gibi bir hatayla tekrar görüntü geldi ve program yanıt vermedi.Sorun hakkında bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum projelerimi yapamıyorum pc labratuvarı saatlerini kovalayamıyorum artık, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

  2. #2
    Junior Member smartservet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.05.2008
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    sorunu biraz daha açsan arkadaşım programı yönetici olarak çalıştırman gerekiyo vistada ayrıca crackini düzgün yapmalısın bunları yaptınmı genellikle paketin içindeki crack dosyaları düzgün olmuyor sen şu sorunu tam olarak yaz inşallah yardım edebiliriz

  3. #3
    Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.05.2009
    Mesajlar
    103
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    Abi ben olayı yeni anladım.Nedenini anlayamadım tabi ama bugün deneyince farkettim eğer start dimension kullanıp uzunlukları belirlemezsem dediğim sorun olmuyor.Sorun tam olarak şöyleki programı açıp basit bir dikdörtgen çizip ölçü verdikten sonra görüntü gidiyor ve 2 saniye sonra görüntü geri geliyor araç çubuğunda da görüntü verici bozuldu ancak sorun giderildi gibi bir uyarı yazısı çıkıyor windowsun.Dediğim gibi ölçü vermeden yapınca sorun çıkmıyor ama parçalar olmuyor tabi istenildiği gibi.İçindeki cracki olduğu gibi yaptım ancak programı yönetici olarak çalıştırmak ne demek onu bilmiyorum anlatır mısın?İlgilendiğin içi çok teşekkür ederim.

  4. #4
    Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.05.2009
    Mesajlar
    103
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    Dimension verincede oluomuş servet kardeş öle açıp bakıyorum sık sık ama sürekli aynı sorunu veriyor.Bi fikrin varsa söylersen çok güzel olur yönetici olarak çalıştırmak ne demek mesela?

  5. #5
    Senior Member [EXE]LANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.07.2009
    Yaş
    35
    Mesajlar
    375
    Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    Alıntı Tolga19 Nickli Üyeden Alıntı
    Dimension verincede oluomuş servet kardeş öle açıp bakıyorum sık sık ama sürekli aynı sorunu veriyor.Bi fikrin varsa söylersen çok güzel olur yönetici olarak çalıştırmak ne demek mesela?
    kardesım yönetici olarak calıstırmak demek..solidi kurduğun zaman deskop üzerindeki icona sağ tıklıyorsun pencere bölümlerinden uyumluluk diyorsun seçeneklerden bu programı sp2 , sp3 veya daha alt sürümler için çalısıtır butonuna bas.. en altta bu programı yönetici olarak çalıştır butonu var onunla da aynı işlemleri yaparsan sorun kalmaz! inşallah olur..
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

  6. #6
    Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.05.2009
    Mesajlar
    103
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    exelans kardeş ikon üzerine sağ tuşa basınca özellikler ad deiştir kopyala filan o klasik şeyler dışında birşey çıkmıyor, pencere bölümlerinde uyumluluk-seçenekler demişsin bulamadım öyle şeyler nasıl olucak biraz daha açıklayabilir misin?
    Bide kurduktan sonra çıkan direk programı açan ikondan bahsediyorsundur heralde kurarken kullanılan setup ikonundan değil...

  7. #7
    Senior Member [EXE]LANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.07.2009
    Yaş
    35
    Mesajlar
    375
    Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Solidworks 2009 sorun lütfen yardım

    o zaman icon üzerine dedim setup üzerinden yap o işlemi kurmadan
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •