3. sınıftayım.yaz stajımı 3 farklı özel kurumda yapdım.
Bölüm icin 17 agustos 1999 yılındaki Kocaeli-Gölcük deki 7.4 depremini Istanbulda bizzaT uyanık sekilde hissettikden Sonra arastırmlar yapdım ve o zamandan beri tek istedigim Bölüm oldu.daha önceleri sadece ilgim oldugu icin merak ettigim icin istiyordum.Ancak suan 3. sınıftayım ve kafamda gelecege dair bir sürü soru isareti var.staj yapdıgım yerlerdekı mühendislerle konusmalarımda 1.000 liradan 2.500 liraya kadar degisen maasları oldugunu duydum.Kendini nekadar gelistirirsen okadar iyiymis.Bu aslında isin maddi yönü buna pek fazla takıldıgım söylenemez.Ancak 3 yıldır cevremden Jeofizik mühendisligi ile ilgili gelen sorular olumsuz memnunıyetsız bakıslar laf sokusturmalar psikolojımı bozdu diyebilirim.Suan Sivastayım ve bu sorularla muhatab olmamak ıcın evime aılemın yanına gitmedigimi söyleyebilirim.Sizden Ricam özellikle mezun olup suanda isinin basında olan muhendislerimizden Bölümümüzün gelecegini bize getirisini iyi yanlarını kötü yanlarını anlatmalarını rica ediyorum.Bu benim Icin gercekden cok önemli
Simdiden cok tsk ederim...