herkese ii günler ben atolye stajımı vınc ureten bi firmada yaptım staj defteri için ornek defter arıyorum içinde torna freze olsa yeter
Printable View
herkese ii günler ben atolye stajımı vınc ureten bi firmada yaptım staj defteri için ornek defter arıyorum içinde torna freze olsa yeter
iyi günler arkadaşım..bende vinç fabrikasında yapmıştım..nerede yaptın..kendi defterimi verebilirim sana ;)
emrecm bana yokmu defter ya beledıyede yapıyom ben stajı ınsaat stajı
belki bu işine yarar..belediyede yapılmış yok ama,,bu da inşaat staj örneği..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
kardes eline emegine saglık......
önemli değil :)
slm arkadşlar bana inşaat staj defteri gerekiyor lütfen yardım edin:(
arkadaslar mrb bana acıll atölye staj defteri örnegı lasımda kımsede yokmuuu [
eline sağlık sağolun teşekkür ederim....
Insaat elektrigi staj defteri ariyorum yardim lutfennnn
arkadaslar bana acil şantiye staj defteri lazım şimdiden yardımlarınız için tesekkürler
hayırlı gunler arkadaslar burda olan ödevler nerde acaba yardımcı olacak olan varmı;?
arkadaslar acileennn staj defteri için resim lazım a4 antetli olrsa 10 numero olur :)
arkadaşlar bana elektrik birinci sınıf staj defteri lazım yardımcı olur musunuz....???
ArkadaşLar ßana TaLaşLı imaLat staj defteri Lazım..YardımLarınızı ßeqLiorum..
Selam bana acilen ısı staj defteri lazım..Yardımcı olabilirseniz çoooook sevinirim..
slm bana çok uzun olmayan döküm staj defteri örneği lazım. destekler için sağolun
içinde FREZELEME planyalama daha doğrusu TALAŞLI ÜRETİM olan staj defteri için yardım linklerinizi bekliyorum
selam ben çimtaş da atölye stajı yaptım.bana yardımcı olurmusunuz acaba
arkadaslar bana genel atölye staj defteri lazım tekstil fabrikasında yapılmıs olacak...simdiden tesekkür ederim
arkadaşlar elektrik le alakalı staj defteri lazım çok acil yardıma ihtiyacım ....yardımlarınızı bekliyorum
ARKADAŞLAR BİZ TEKNİK RESİM ÖĞRENCİSİYİZ STAJ DOSYASI İÇİN RESİM BULAMIYORUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
Ne resmi lazım arkadaşım
slm arkadaşlar
bana makine staj defteri lazım ısı sistemleri ile ilgili
alakanıza teşekkürlr şimdiden
arkadaşlar ben atölye stajımı silah ve tüfek üreten bir firmada yapıyorum ama silahlarla aram pek iyi değil :D . Daha önce böyle bir yerde staj yapan varsa bana staj defteri konusunda yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar bana genel atölye örnek staj defteri lazım jant imalatı yapan bir fabrikayla ilgili,elinizde varsa lütfen benle paylaşabilirmisiniz?
arkadaşlar 3.sınıf sonu staj yapıyorum otomotiv fabrikasında staj defteri varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim teşekkürler..
arkadaslar bana makına muhendıslığı talaşlı ımalat ve dokum staj defterı lazm yardınlarınızı beklıorm
merhaba arkadaşlar bende belediyede yapıyorum stajımı ve staj defteri doldurmayla ilgili birşey bilmiyorum.. yardımcı olursanız çok mutlu olurm
makina mühendisliği öğrencisiyim.. =))
makina mühendisliği öğrencisiyim.. belediyede atölye stajı yapıyorum.. staj defteri doldurma konusunda bilgim yok,örnek staj defteri gönderirseniz çok memnun olurum..
bana elektrik elektronik lazım otomasyoncuda yapıyorum
ben suptek yağ keçeleri fabrikasında staj yapıyorum,atölye staj defter örneği lazım yardımcı olursanız sevinirim...
bana gıda staj defteri lazım makarna üzerine lütfen yardım edin örnek olarak bakmam lazım
Ardaşlar bana acil -ısıl ve mekanik sistem staj defteri- lazım. mümkünse TEMSA'da yapılmış olursa sevinirim acil. :)
arkadaşlar eskişehirde entil dökümde staj yapan arkadaşlar varsa bana acil staj defteri örneği lazım şimdiden çok teşekkürler
mrb arkadaşlar bana fabrika organizasyonu staj defteri lazım yardımcı olsanız memnun olurum
slm arkadslar ben alper 2 yıllık myo okuyorm ikinci sınıfa gectim 1 ay staj yaptım elektrikci yanında ama her gün aynı şeyleri yaptık acil staj dosyası gerekiyo bana yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkürler... :--
ARKADAŞLAR ÇİMENTYO FABRİKASI STAJ ÖRNEĞİ VAR MI ACİL LAZIM TSK...
Ardaşlar bana acil -ısıl ve mekanik sistem staj defteri- lazımm en acilinden yardım edermisiniz?