Türkiye ve Avrupa geneli tıbbi talepler anlık canlı yayın / veri izleme ve analiz servisleri
Medikal ilaç ve tıbbi malzemelerin alım satımları için özenle çalışan saglikbank.com hem bu ürünleri tedarik etmek isteyen hem de bu ürünleri çok daha ekonomik fiyatlarla satın almak isteyen tarafların ortak buluşma noktası olarak hizmet vermektedir. Sitede aynı zamanda yaklaşık maliyet araştırması yapmak isteyen kamu kurum ve kuruluşları içinde bilgi ve doküman temini sağlanmaktadır. Sunduğumuz hizmetler sayesinde [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] alanında bir ilke imza atılarak Türkiye'nin bu alandaki en kapsamlı hizmeti verilmektedir.
Tıbbi malzeme tedariki sürecinde en iyi satıcıları ve fiyatları güncel olarak takip ederek satınalma yapılmasına olanak tanıyan sitede, anlık güncellenen [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] duyuruları sayesinde bu tip malzemeleri satan firmaların da Türkiye genelinde açılan taleplerden anlık olarak haberdar olmaları sağlanmaktadır.
Site kademeli üyelik sistemi ile hizmet vermekte olup siteye üyelik sadece resmi kurum satın alma yetkilileri ile sektörde doğrudan satış hizmeti veren ve mutlaka tüzel kişiliği bulunan tedarikçi firmalara açıktır. Bu sayede sunulan hizmetin kalitesi arttırılmakta ve konu hakkında gerçek muhatapların ortak noktada buluşmaları sağlanmaktadır.
Sağlıkbank'ın hizmetlerinden Resmi kurumlar , araştırma görevlileri tamamen ücretsiz yararlanırken özellikle yerli üreticilere büyük kolaylıklar ve çoğu ücretsiz olarak Pazar verileri, analiz ve istatistik çalışmaları için eşsiz hizmetler sunulmaktadır.
2017 yılı itibariyle ürün bazında ihale sonuçları ve ihale sözleşme bilgileri de günlük olarak veri tabanına eklenerek tedarikçilerin ve kurumların herhangi bir ürünün en güncel ve gerçek satınalma verilerine ulaşımı sağlanmıştır.
Dağınık kaynaklardan toplanan İhale sonuç verileri Sağlıkbank tarafından geliştirilen bir yapay zeka algoritmasıyla tedarikçilerin ilgisini çekebilecek ürünlere ait sonuçlanmış taleplere ait kurum,ürün,miktar,fiyat. kırılımlarında günlük bilgi akışı sunmaktadır.
2017 yılı içerisinde Öncelikli olarak Avrupa Birliği ülkelerinin olmak üzere Medikal talep-tedarik verilerini canlı olarak Türkiye'de faaliyet gösteren Tıbbi cihaz, malzeme ve Teknoloji üreticilerinin bilgileriyle eşleştirerek yerli üreticilerimizin Avrupa Birliği ve bağlılarına ait talepleri, projeleri ve satınalmaları gerçek zamanlı olarak takip edebilecekleri Yurtdışı alımları modülünü devreye sokmayı hedeflemektedir.
Yerli üreticiler Yurtdışı alım takip servisleri için 1 yıl süre ile herhangi bir ek ücret de ödemeyecekler.
Sizde ülkemizde açılan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] hakkında genel bilgilere sahip olmak ya da bu tip ihtiyaçlarınızı çok daha ekonomik fiyatlarla karşılamak isterseniz hemen www.saglikbank.com'u ziyaret edebilirsiniz. Bu alanda kurumsallaşan ve her geçen gün sunduğu hizmetin kalitesini bir üst seviyeye çeken şirketimiz kararlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Veri tabanı sürekli olarak güncellenen sitemiz bu sayede her gün yeni ihale duyurularını bünyesine katmaktadır.
Adres:*Uğur Mumcu'nun Sokağı No:73/5 Gaziosmanpaşa Çankaya / ANKARA
Tel:*0(312) 447 47 73
Fax:*0(312) 447 47 83 - 09 - 79
www.saglikbank.com