Tekstil, Türkiye'nin en ünlü ve gelişim gösteren sektörleri arasındadır. Tekstil laboratuvarı denildiği zaman akla gelen laboratuvar.site adresi, Tekstil'in göstermiş olduğu gelişimin en büyük örneğidir. Sizlerde site üzerinden birçok hizmet hakkında bilgi alabilirsiniz. laboratuvar.site üzerinden verilen hizmetler arasında ise Kimyasal ve Ekolojik Testler ile Fiziksel Testler gibi birçok seçenek bulunuyor. Bu seçenekler hakkında bilgi sahibi olmak için siteye giriş yapmalısınız.
Doğru analiz, güvenilir raporlama ve onaylı kuruluş vizyonuyla yola çıkan Tekstil laboratuvarı, güvenilir tekstil test hizmetleri yapıyor. En iyi test hizmetini sunan şirketlerin başında gelmesi, tercih edilme sıklığından da görülebiliyor. Profesyonel, tarafsız, hızlı ve güvenilir şekilde çalışması da bunun en büyük örneğidir.
Test Hizmeti
İstanbul Güngören üzerinden hizmet veren şirket, KOSGEB gibi çalışma ortaklarına sahiptir. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] hakkında en doğru bilgileri sizlere ise laboratuvar.site verecektir. Herhangi bir üyelik gerekmeksizin, site üzerinden tekstil test hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Muayene, belgelendirme ve gözetim seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplaması da bunun en büyük örneğidir.
Çağrı merkezi ve faks numarası üzerinden iletişim kurabilmenize izin veren Tekstil laboratuvarı, mail adresi üzerinden de anında sizlere geri dönüş yapmaktadır. Tekstil laboratuvarı mail adresi, info@laboratuvar.com olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda şirket bünyesinde çalışmak istiyorsanız, insan kaynakları kısmında belirtilen mail adresine CV gönderebilirsiniz. En prestijlik teksti test hizmeti veren şirketler arasında bulunması, kalitesinin göstergesidir.