Büyülerin kökenleri çok eski zamanlara dayanmaktadır. Maddi konuların çözümü için büyülere başvurulduğu gibi aynı zamanda aşk, sosyal hayat gibi manevi sorunların çözümü içinde büyülerden faydalanılmaktadır. Büyüler sanıldığı gibi anlamsız ve saçma sözler ile yapılmaz. Aksine ayetler, esmalar, vefkler ve dualar ile hazırlanır. Büyülerin etkili olması için kişilere özel olarak hazırlanmaktadır. Büyü yapılacak olan kişinin adı, anne adı ve doğum tarihi gibi bilgileri kullanılarak ebced hesabı yapılır. Yapılacak olan tüm işlemler bu hesaba göre şekillenir. Büyülerin etkili ve kalıcı olması için bu hesabın doğru olarak yapılması gereklidir. Aksi halde büyü tutmaz ve etkili olmaz. Bu yüzde verdiğiniz bilgilerin doğru olduğuna emin olup aynı zamanda da gerçek ve uzman medyumlar aracılığı ile yardım almalısınız.
Medyumlara yardım için gelenlerin büyük bir çoğunluğu aşk acısı çekenler, eşinden veya sevgilisinden ayrılan veya arasında soğukluk olanlar olmaktadır. Aşk, sevgi dünyanın en kutsal duygularıdır. Her insan ömründen en azından 1 kez aşık olur ve aşık olduğu kişi tarafından sevilmek ister. Ancak bu durum her zaman mümkün olmaz. Siz aşkınızdan yansanız bile karşınızdaki kişinin umurunda olmayabilir. Sonuç olarak da aşk acısı yaşanması kaçınılmaz olur. Bu gibi durumlarda ömür boyu aşk acısı çekmeyi göze almak yerine alanında uzman ve gerçek medyum olan hocalardan yardım alarak aşk büyüsü yaptırabilir, muradınıza erebilir, umduklarınızı elde edebilirsiniz. Medyumlar sitesi olarak bilinen aslanhoca.com sizlerin ziyaretini bekliyor. Aşk büyülerinin bazıları çeşitli malzemeler kullanılarak yapılırken bazıları ise sadece vefk ve dua ile hazırlanır. Ne olursa olsun aşk büyüleri de diğer büyüler gibi kişiye özel olarak hazırlanır ve uygulanır.
Aşk büyülerinden birkaçına örnek vermek gerekirse eğer; at nalı büyüsü, bakır levha büyüsü, kiriş ipi büyüsü, saç teli büyüsü, resim ile yapılan aşk büyüleri ve aşk vefki, aşk duasıdır. Sadece bunlarda değildir. Bunların haricinden pek çok türü bulunmaktadır. Yapılacak olan işlem yardım için gelen kişinin istek ve amaçlarına göre değişirken aynı zamanda [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] hocadan medyuma da değişkenlik göstermektedir.
En etkili aşk büyülerine imza atan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Aslan Hoca bu konuda oldukça başarılıdır.