2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Üye seopti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.06.2017
    Mesajlar
    146
    Konular
    0
    Bölümü
    İnşaat
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    7

    Kedi - Köpek Maması

    Kedi, köpek, kuş ya da balık. Fark etmeksizin bir çok kişi evinde evcil hayvan besliyor. Özellikle kedi ve köpek en sevilen evcil hayvanlar arasında yer alıyor. Ancak kedi, köpek ya da kuş besleyenler için en sık yaşanan problemlerden biri evcil hayvanın mama durumudur. Çünkü genelde alınan küçük paketli mamalar kısa süre içinde biter ve ne kadar süre yettiği hesaplanamaz. Aynı zamanda marketlerde ya da mama mağazalarında genel olarak evcil hayvan mamaları düşünülenden biraz daha pahalı olur. Ancak Alomama internet sitesi sayesinde bir çok kişi kolaylıkla hem ucuz fiyatlı hem de kaliteli mamaları kolaylıkla alabiliyor.
    Kedi ve köpekler gün içinde neredeyse insanlar gibi yiyecek tüketirler. Bu yüzden de kedi ve köpekler için alınan mamalar genelde oldukça büyük boyda olur. Ancak büyük boy mamaları ağırlıklarından dolayı taşımak oldukça zordur. Ancak Alomama web sitesi sayesinde [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] gibi büyük boy ürünler internet üzerinden taşımadan sipariş edilebilir. Aynı zamanda [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] da sipariş edilip büyük boy ürünü kolaylıkla evinize teslim olarak alabilirsiniz. Tabi ki sadece kedi ya da köpek maması değil [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] de kolaylıkla Alomama web sitesinden sipariş edilebilir. Böylelikle hem taze, hem de büyük boy mamaları hesaplı bir şekilde almış olursunuz. Aynı zamanda da büyük boy mamaları taşımak gibi bir eziyetten de kurtulursunuz.

  2. #2
    Üye dvrzener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.12.2021
    Mesajlar
    3
    Konular
    0
    Bölümü
    Jeoloji
    Cinsiyet
    Erkek
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Kedi - Köpek Maması

    Kullandığınız kedi mamasını gerçekten titiz bir şekilde seçmeniz gerekiyor. Kedinizin [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]kalitesini etkilemekten başka onlara çeşitli maddeler yüzünden hastalıklara sebep olabiliyorlar. Bu nedenle mama almadan önce kedinizin alerjisi olup olmadığı ve dahi sağlık lisansının olup olmadığını kontrol edin.

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •