2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Junior Member cemderya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.01.2008
    Mesajlar
    1
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Sütteki Labaratuvar Kriterleri Hakkında Bilgi

    Merhab Gıda Mühendisleri Arkadaşım Sütteki Değer Oranları Alt Limit Üst Limit Hakkında Bilgi Almak İstiyorum...

    Örnek:

    Refraktometre Oranı Alt Seviye Üst Seviye
    Yağ Oranı
    Kuru Madde Oranı
    Ph Oranı ve Diğerleri

    Bana bu konuda yardımcı olacak veya Link verecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum

  2. #2
    Junior Member şems - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.07.2009
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Sütteki Labaratuvar Kriterleri Hakkında Bilgi

    ( 14 Şubat 2000 tarih ve 23964 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Çiğ Süt ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütleri Tebliği )<br>

    Protein (%) En az 2,8
    Yağ (%) Enaz 3,5
    Yağsız kuru madde en az(%) 8,5 Yoğunluk(%) gr/ml 1,028
    Asitlik(%) süt asidi 0,135-0,2

    Toplam canlı bakteri 30 C (ml’de) 100.000’in altında olmalıSomatik hücre sayısı (ml’de ) 500.000’in altında olmalı...


 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •