KASPERSKY PURE




Teknik Detaylar'a [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] dan ulaşabilirsiniz

Dijital güvenlik çözümleri sunan Kaspersky Lab, son ürünü Pure’u tanıttı. Yeni ürün Kaspersky Pure, günümüzün tüm dijital tehditlerine cevap verebilecek nitelikte ileri özelliklere sahip.

Şu anda mevcut olan Kaspersky Anti Virus ve Kaspersky Internet Security güvenlik çözümlerinin ötesinde ev ve ofis ağlarını koruma amaçlı bir çok yeniliğe sahip Pure, genişletilmiş ebeveyn kontrolü, şifreleme araçları ve tüm ağ ile web tarayıcısının güvenlik ayarlarını yapma imkanı sunuyor.

Kaspersky Anti-Virus ve Kaspersky Internet Security 2010’un bilinen tüm özelliklerine sahip olan Kaspersky Pure’ün en önemli özelliklerinden biri de şifreleme (kriptolama) yeteneği. Kaspersky Pure, içinde barındırdığı özel modül ile tüm bilgileri şifreleyerek başkaları tarafından okunmasını tamamen engelleyebiliyor. Kaspersky’nin bu yeniliği sunmak için şifreleme konusunda uzman bir şirketi bünyesine kattığını da belirtmekte fayda var.

Kaspersky Pure, proaktif zararlı uygulama saptama kontrolü, şüpheli programların kişisel bilgilere ve işletim sistemine sızmaları engelleyebilmesinin yanında “sandbox” teknolojisi ile şüpheli uygulamaları güvenli ve gerçek sanal ortamda çalıştırıp, web tabanlı tehditlere engel oluyor.

Pure, bilgisayarınız kapalı, düzenli korumanız devre dışı olsa da, şifrelenmiş içerik özelliği sayesinde sabit diskinizin kaybolup çalınması durumunda da bilgilerinizi koruyor. Pure ile çalışma sırasında verileri şifrelemek, şifrelemek istenilen nesneleri seçmek, tüm disk bölmesi veya disk bölmesinin bir kısmı şifrelemek, şifreli dosya taşıyıcısı oluşturmak ve e-posta vasıtasıyla göndermek de mümkün oluyor.

Gelelim Asıl Konuya

Kaspersky ürünlerinin deneme sürümlerinde tmm özellik kullanımına izin vermekte, bizde bu yüzden aşağıdaki yazılım linkinden programı indiriyoruz.Sonra 30 günlük deneme sürümünü kullanmaya devam ediyoruz, süremiz bittiği zaman Resetleme linkinden indirdiğimiz dosyadaki adımları uygulayarak deneme sürümümüzün süresini tekrar 30 güne çıkartarak yüksek güvenlikli bir bilgisayar kullanmaya devam ediyoruz...

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]