Site/Blog ismi:dil kursu
Site/Blog adresi: sdm.com.tr



​Sprachcaffe Hakkında Genel Bilgiler

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]Sprachreisen, dil kursları tatiller organize eden ve 1983 yılından beri faaliyette olan bir organizasyon firmasıdır. Günümüzde firma, dünyanın çeşitli bölgelerinde, İngilizce, İspanyolca, İtayanca, Fransızca, Almanca, Çince ve Arapça dillerinde harika dil kursları sunan, 30'un üzerinde dil okuluna sahiptir.
Yetişkinler için dil kurslarına ek olarak Sprachcaffe Gençler ve İş için Dil Eğitimi için de özel programlar sunmaktadır. Bunlara ek olarak Sprachcaffe grup turları da düzenler ve bunlardan bazıları İtalya'da, Küba ve Latin Amerika'da dil eğitimi turlarıdır. 2006'dan beri ayrıca “Travel and Work” ve “Avrupa'da İş ” programlarımız da bulunmaktadır ancak bu programlar için kişilerin milliyeti ve vize koşulları önemlidir.
Takip eden sayfalarda kendimizi ve sunduğumz programları, hizmetleri tanıtan bilgileri bulabilirsiniz.

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] (Test Of English As a Foreign Language) sınavı ana dili İngilizce olmayanların Amerikan İngilizcesi bilgisini ölçmek amacıyla, Amerika’da New Jersey Eyaletinde bulunan Educational Testing Service (ETS) tarafından dünyanın pek çok merkezinde düzenlenen bir sınavdır.
Toefl Sınavı dünya genelinde İngilizce dilinde eğitim veren yaklaşık 4300 kolej ve üniversite tarafından lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına ana dili İngilizce olmayan öğrencileri kabul kriteri olarak kullanılır. Ayrıca, dünya genelinde pek çok kurum, organizasyon ve şirket iş başvurusunda Toefl sınavından alınan iyi bir puanı İngilizce Yeterlilik belgesi olarak kabul eder.

Toefl sınavına, İngilizce eğitim veren bir üniversite, kolej veya enstitütüde eğitim yapmak isteyenler girmelidir. Ayrıca, İngilizce dil bilgisini uluslar arası geçerliliği olan bir belge ile kanıtlamak isteyen herkes bu sınava girebilir. Toefl Sınavı hakkında detaylı bilgi almak için resmi sitesi olan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sayfalarını ziyaret ediniz.


TOEFL Testinin Formatı Nasıldır?
Test dört bölümden oluşur. Test 3,5 saat ile 4 saat arası bir sürede tamamlanır. Bu süre içerisinde kısa bir ara verilir. Bilgisayarlı Toefl'da öğrencinin yanında bir rehber ve gözetmen öğretmen vardır. Bu öğretmen, testin nasıl yapılacağını, bilgisayarın kullanımı ve diğer konularda teknik yardım yapar.

IELTS International English Language Testing System (Türkçe: Uluslararası İngiliz dili sınav sistemi) İngilizce dil seviyesi belirleme için uluslar arası alanda geçerliliğe sahip bir sınav sistemidir. 1989 yılında başlatılan sınav Cambridge Üniversitesi Yabancılar için İngilizce Sınav Merkezi, British Council ve IDP Eğitim Ltd tarafından düzenlenmektedir.[1]

Sınav iki türde yapılmaktadır; akademik ve genel amaçlı. Akademik sınav İngilizce konuşulan bir ülkede üniversite eğitimi almak veya mesleklerini icra etmek isteyenler için gereklidir. Genel amaçlı sınav ise akademik olmayan çalışma, staj veya göçmenlik başvuruları için gereklidir.

IELTS Avustralya, İngiltere, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda ve Güney Afrika’daki akademik kurumların neredeyse tamamı tarafından kabul edilirken ABD’de çoğu kurum tarafından onaylanmaktadır. Sınav Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada’ya göçmenlik başvurusu yapanlar için zorunludur.

Sınavda başarısız olma durumu yoktur. Sınav sonucu 1 (bilgisi yok) ile 9 (uzman) arasında değişen seviye belirleme üzerine kurulmuştur. Üzerinden iki yıl geçmiş olan sınav sonuçları geçersiz sayılmaktadır.

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]yüksek eğitim ve göçmenlik başvurusu için dünyadaki en popüler sınavdır. 2009 yılında sınava 130 farklı ülkede 1.4 milyon kişi başvurmuştur.


SDM Dil Okulu dil okulları hakkında detay bilgi için SDM Dil Okulu resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Tel:0212 233 09 99