6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    Junior Member crar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.10.2007
    Mesajlar
    11
    Konular
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    Arkadaşlar uymluluk modu ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim.Bir türlü kuramıyorum lütfen yardım edin...

  2. #2
    Senior Member [EXE]LANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.07.2009
    Yaş
    35
    Mesajlar
    375
    Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    valla ben sana pm ile gönderdim ama başka bir yol bilmiyorum.. yönetici olarak çalıştırdıysan birde mod değiştirip de yaptıysan gene olmadıysa artık kaldır derim.. başka yolu var mı bilmiyorum inanki
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

  3. #3
    Senior Member lamekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.10.2007
    Mesajlar
    385
    Konular
    150
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
    [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

    pro engineer 4.0 kurulumunu anlatan videolar.yararı olurmu bilmem ama bir bak istersen

  4. #4
    Junior Member crar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.10.2007
    Mesajlar
    11
    Konular
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    Sanırım bendeki m110 versiyonu win7 ile uyumlu değilmiş.m120 ve sonraki versiyonlarını almak lazımmış. win7 kullanacak arkadaşlara bilgi olsun...

  5. #5
    Junior Member crar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.10.2007
    Mesajlar
    11
    Konular
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    M120 verisyonuda çalışmadı. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum nettende bulamadım bir türlü.Setup.exe dosyasını tıklıyorum ve 1-2 sn sorna win çalışmayı durdurdu diyor...Yardım(

  6. #6
    Junior Member moya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.02.2010
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Windows 7 de pro enginner 4 kuramıyorum...Yardım edermisiniz?

    Belki geç olucak biraz ama nasıl çalıştırabileceğini anlatayım. Win 7 nin bi versiyonunda çalışmıyo pro engineer o versiyonda sorunlu olan yani sürekli uyumsuzluk sorunları çıkaran versiyon farklı sürümlerinde çalışır ama sen bu versiyonunda kullanmak istiyorsan microsoftun sitesinde win 7 için xp mode adlı programı indir bunu kurduğunda win 7 nin içinde sanal xp olucak microsoft bunu win 7 de çalışmayan programlar için yaptı onu kurup çalıştırdığında masüstünde ufak bir ekranda xp işletim sistemi olucak pro engineerı oradan kuracaksın.

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •