6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: ERP/SAP

  1. #1
    Junior Member mühendizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.09.2008
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    ERP/SAP

    SAP ile başka bir program bağlantılı olarak kullanılabilir mi? (Excel,Visual Basic,Access gibi)
    yardımcı olursanız sevinirim :-\

  2. #2
    Senior Member Mosyo_B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.03.2010
    Yaş
    34
    Mesajlar
    135
    Konular
    16
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: ERP/SAP

    tam olarak yapmak istediğin nedir?

  3. #3
    Junior Member mühendizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.09.2008
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: ERP/SAP

    Staj yaptığım firmada sadece SAP kullanıyorlar fakat stokları sürekli olarak tek tek kodları SAPye girerek kontrol etmek zorundalar. Acaba başka bir program da kullanarak stoklar emniyet seviyesinin altına düştüğünde uyarmasını sağlayamaz mıyız?

  4. #4
    Senior Member Mosyo_B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.03.2010
    Yaş
    34
    Mesajlar
    135
    Konular
    16
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: ERP/SAP

    Emniyet stokları ve emniyet stoğu uyarısı zaten ERP sisteminin içerisinde yer alan bir konu. Hatta emniyet stoğunun altına düşen malzeme otomatik olarak tedarikçiye sipariş verdirtebilirsiniz.

    Ancak ERP programları için örneğin MS Navision diyelim madem diğer MS paketleri ile ortak kullanım konumuz, MS Navision bile Excel ile uyumlu çalışamıyor... Kopyalayıp yapıştıramazsınız bile ikiside hücreler ile çalışsa da...

  5. #5
    Junior Member mühendizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.09.2008
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: ERP/SAP

    ERP sistemleri hakkında fazla bilgim yok, fakat bunu yapamıyorlar bizim mühendisler... Demek ki onların da fazla bilgisi yokmuş başka bir konuda yoğunlaşmam gerekecek öyleyse...yine de teşekkürler yardımınız için...

  6. #6
    Senior Member Mosyo_B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.03.2010
    Yaş
    34
    Mesajlar
    135
    Konular
    16
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: ERP/SAP

    Rica ederim. Yalnız bu sadece sizin mühendislerden değil, sizin firmanızın gerekli modülleri satın almamasından da kaynaklanabilir...

    İyi Çalışmalar,

    B.

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •