Arkadaşlar elinizde İbrahim Yükselin otomatik kontrol ve çözümleri kitaplarının pdf leri varmı acaba. ben bulamıyorum. bir türlü çok acil lazım. hayat meyat meselesi.Alıntı:
yakıcı Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Arkadaşlar elinizde İbrahim Yükselin otomatik kontrol ve çözümleri kitaplarının pdf leri varmı acaba. ben bulamıyorum. bir türlü çok acil lazım. hayat meyat meselesi.Alıntı:
yakıcı Nickli Üyeden Alıntı
Principles of Dynamics 2.nd Edition Donald T.Greenwood Kitabı ve solution manual lazım.tşk
Ölüyom la valla kafayı yiyecem Meriam'ın dynamics'inin 4th editionının solution manualı olan var mı? Hiç bir yerde bulamıyorum. Link gönderebilecek olan varsa çok büyük bi hayır işlemiş olur. Kolay gelsin herkese.
Principles of Dynamics Donald T. Greenwood Solution Manual (Çözümlü Kitabı) acil lazım tşk
Advances in Composite Materials and Structures,Brebbia,C.A.2000 kitab+solution manual
Mechanics of laminated composite plates:Theory and analysis,Reddy,J.N.1997kitab+solution manual
Stress Analysis of fiber Reinforced Composite materials,Hyer,M.W.1998 kitab +solution manual
Solution manualler mevcut ise...
Advances in Composite Materials and Structures,Brebbia,C.A.2000 kitab+solution manual
Mechanics of laminated composite plates:Theory and analysis,Reddy,J.N.1997kitab+solution manual
Stress Analysis of fiber Reinforced Composite materials,Hyer,M.W.1998 kitab +solution manual
Solution manualler mevcut ise...
yardım lütfen acil yunus cengel heat transfer 3. edition solutuion lazım arkadaşlar birisi acil yardım etsin da
beer 4th edition solution manual lazım bi yardımcı olsanız acil.....
Geankoplis , Transport Process and Separation Process Principles 4th edition..
kitabın solution manualini bulmanız mümkün mü acaba...
bana makina mühendislliği el kitabı 2.cilt lazım türkce
bana yardımcı olursanız sewinirim