7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    Junior Member snoppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.01.2009
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    Catia V6 2009'u kullanan arkadaşlar; ben V6'yı kullanmaya yeni başladım, "save" butonunu bulamıyorum )

    YARDIM lütfen!....

  2. #2
    Junior Member snoppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.01.2009
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    Catia V6 2009'da üzerinde çalıştığımız bir dosyayı nasıl kaydedeceğimiz konusunda bir bilgisi olan arkadaş yok mu?

  3. #3
    Junior Member omar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12.11.2007
    Mesajlar
    12
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    Catia v6 da save olayı yok Arkadaşım Ağ üzerinden server sistemi kayıt var ayda igs step kaydedersin.Zati şu anki catia v6 sürümü full yazdığına aldanmayın piyasada Demodur Yani geliştirilmes safhasında tanıtım aşamasında 1-2 sene içerisinde Anca piyasaya sürülür.Kaydetek için File Farklı kaydet seçeneğine gir oradan stpe kaydedebilirisn

  4. #4
    Junior Member musdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.03.2010
    Mesajlar
    2
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    öncelikle bu sitede tüm emeği geçen birbirinden önemli bilgileri paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz şükranımı sunuyorum

    arkadaşlar catia v6 altı için eğitim notları varsa ve paylaşıtsanız çok sevinirim şimdiden tşkler

  5. #5
    Junior Member hüseyin ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.03.2010
    Yaş
    27
    Mesajlar
    13
    Konular
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    iyide file botonuda yok ki onu nereden çıkaracağız ben catiaya daha yeni başladım ve v6 versiyonu ile başldım yardımcı olursanız çok makbule gecer abiler ya şimdiden teşekkürler

  6. #6
    Junior Member hüseyin ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.03.2010
    Yaş
    27
    Mesajlar
    13
    Konular
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    işin skec ve katı kısmını faln kaptım montaj yapcam dosyaları kaydedıp montaj dosyasıda acamıyorum biraz daha detaylı anlatırmısınız lutfen abiler ya...

  7. #7
    Junior Member EthernaI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.06.2010
    Mesajlar
    3
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Catia V6 2009'da "save" butonu nerede?

    arkadaslar catia v6 deneme amaclı demo bir sürümdür yani lisans kullanmadan acılmaz . oyüzden save yapamıosunuz yaptıgınız işlemleri .. iyi çalışmalar...

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •