2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Junior Member xladyor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.07.2009
    Mesajlar
    2
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    öss ye girdim yardım edin

    selam. arkadaşlar ben bu sene öss ye girdim.normalde matematik ve feni süper yapardım ama öss de sözeli çok düşük yaptım fenlerin iyi olması bana anca 310 puan getirdi.makina mühendisliği istiyorum başka bişey yazmıcam mühendislik haricinde.ben denizlideyim yani burda oturuyorum.puanım denizli iö makinaya yetiyor.gündüz sanayide işin tekniğini ögrenmek istiyorum. ısparta da yetiyor katü iö ve gaziantep iö ilgimi çekiyor çünkü gazi antep inglizce katü ise teknik o bakımdan sizce ne yapmalıyım yardım edin.inglizce yi nası halletcem o da var gazi antep uzak durumumuz da pek iyi değil babam memur 1800 maaş alıyor.gaziantepe gitsem iö aylık ne kadar giderim olur tahmini normal bi ögrenci olarak.paü yazsam masraf olmaz ewden gider gelirim sadece gene iö olur.ama paü inglizce hazırlık var genel olarak inglizce yok derslerde.sizce napmalıyım sadece fikir atın..

  2. #2
    Senior Member [EXE]LANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.07.2009
    Yaş
    40
    Mesajlar
    375
    Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: öss ye girdim yardım edin

    baban 1800 maas alıyor ne istiyorsun saka mısın sen turkiyede 1800 maaş cok iyi birde sana başbakanlık cıkar 200 ordan alırsın 200 de baban yollasa sigara garı kız aya yoksa sen o parayla okul sonunda X5 çekersin.. ben diyarbakırda okudum 350 tl geliyordu aylık max harcamam 170 tl gecmiyordu..
    karıya kıza sigara içki vs vs bakarsan sana 1800 de yetmez.. pamukkale yaz.. ingilizce işinide şuan düşünme okula gidince zaten dersler seni yamultacak.. sen basit mi saniyorsun makina bölümünü!
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •