VİSTA YA SOLİDWORKS 2007 KURULUMU
arkadaşlar merhaba. işletim sistemiz vista home premium olan laptop a solidworks 2007 kurmaya çalışıyorum.kurulum tamamlanıyor ama proğramın açılışında güvenlik problemi veriyor.(aynı hatayı solidworks 2005te de verdi) takdir edersiniz ki orijinal cd den yükleme yapmıyorum.vista bu yüzden sorun çıkarıyor olabilir mi. yardımlarınızı beklıyorum
Ynt: VİSTA YA SOLİDWORKS 2007 KURULUMU
vistada Solidworks çalışması için patchler ve kurulum anlatımı var solidworksun kendi sitesinde ziyaret edersen yararlı olabilir...
bende solid 2007 vardı solid 2008 yüklemeye çalışırken sorun oldu. sildim bende şimdilik bi ara format yapıcam. işletim sistemim vista. no problemo.
merhaba bende aynı sorunla karşılaştım ama sorunu çözdüm proğramı kur- crack dosyasını da kur- dahasonra solidworks başlatıcısına sağ tıkla özellikleri seç - uyumluluk kısmından aşağıya doğru (yönetici olarak çalıştır) ı işaretle uygula- tamam - dedikten sonra yeniden başlat bilgisayarı ...çalışacağını düşünüyorum çünkü ben böyle çalıştırdım kolaygelsin...
ben de solid works 2004 ü vistada kurarken zorlanmıştım açılışta hata verdi ama denetim masasından dil ayarını amerikan ingilizcesi diye değiştirince açıldı ne garip ??? ???
vista64 bitte solidworks 2007 yi çalıştırdım ama görüntüler hiç de iyi değil bende zaman harcayıp yüklemeyin bile, yinede karar sizin... :)
bende leptopda vista kullanıorum ama yüklüyorum hic bir sorunu yok yalnız mause orta tus ile parca döndürürken grafikler donuyor neden yapabilir sizce ?
solid 2008 wista ile uyumlu calısmakda eger olmuyor derseniz vista kullanıcam derseniz 2008 öneririm
Arkadaslar bende vistaya kurmaya calıstım ama hep problem oluyordu şimdi xp yüklettim solidworksde kurdum çok güzelde çalışıyor.
arkadaslar solıdworks 2006 veya 2007 olan lınklerı bana gonderebılır mı ?
acıl lazımda (: