staj acil ford staj defteri lazım
arkadaşlar bana acil ford staj defteri lazım defter olası şart değil bilgiler olsada olur mesela balata değişimi km bakımları parça değişimi filtre değişimi polen yakıt vb. radyatör değişimi alternatör bu tür konular fakat ayrıntılı anlatımlı olması gerekiyor şimdiden emeginize saygılar....bana yardımcı olan arkdaşlardan ALLAH RAZI OLSUN!
Ynt: staj acil ford staj defteri lazım
arkadaşım foruma daha önce koydum..biraz araştır çıkar... ;)
ne biliyim arama bölümüne ford felan yaz çıkar..tmm?? ;)
Ben buldum buyur ;) buraya koymuşum..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
emre ilgin ve alakandan dolayı teşekkür eder emegine saygı duyarım. ben buna daha önce baktım bizimki kabul olmuyor böyle örnek vereyim sana mesela konu ford fiesta işte modeli arkda balatalarıın değiştirilmesi nasıl olur ek tek basamak basamak anlatımlı yani anlatabiliyormuyum örnegin yakıt biltresinin değiştirilmesi sonra .... marş motorunun değiştirilmesi bujilerin değiştirilmesi anlatabildim mi konu ve işlemin yapılışı
slm ağalar bana 40 iş günü kadar rapor lazım staj yapıorum daha tamamlayamadım bana yardım edermısınız
çooooooooooooook teşekküeler ilaç gibi geldi. bir de ingilizce olsaydı tadındn yenmezdi de neyse buna şükür :)
Alıntı:
emrecm Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım foruma daha önce koydum..biraz araştır çıkar... ;)
ne biliyim arama bölümüne ford felan yaz çıkar..tmm?? ;)
Alıntı:
karacankoray Nickli Üyeden Alıntı
emre ilgin ve alakandan dolayı teşekkür eder emegine saygı duyarım. ben buna daha önce baktım bizimki kabul olmuyor böyle örnek vereyim sana mesela konu ford fiesta işte modeli arkda balatalarıın değiştirilmesi nasıl olur ek tek basamak basamak anlatımlı yani anlatabiliyormuyum örnegin yakıt biltresinin değiştirilmesi sonra .... marş motorunun değiştirilmesi bujilerin değiştirilmesi anlatabildim mi konu ve işlemin yapılışı