2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Junior Member mekatronikchi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.05.2010
    Mesajlar
    5
    Konular
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği


    Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü 2000 yılında kurulmuştur. Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği lisans programı, elektrik, (optik dahil) elektronik, makina ve bilgisayar mühendisliklerini anlamlı bir bütünlük içinde öğrenciye sunmayı; böylece “akıllı” bir elektro-mekanik sistem oluşturabilmek için gerekli alt teknolojileri kullanabilecek veya bu alandaki uzmanlarla iletişim kurarak ürün tasarımını gerçekleştirebilecek mühendisleri yetiştirmeyi amaçlıyor. Mühendislik tasarım ve çözümlemelerinde çeşitli CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) araçlarından yararlanılması ile, laboratuvar ortamlarında gerçekçi mühendislik problemlerinden yola çıkmak suretiyle öğrencilerin karmaşık tasarım ve uygulama sorunlarıyla yüz yüze getirilmesi, ME (Mechatronics Engineering) programının özellikleri arasında yer alıyor.

    Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği diplomasına sahip, yukarıda değinilen çok yönlü, tümleşik bilgi ve kavramlarla donatılmış bir öğrenci, bilgisayarların bütünleştirdiği üretim sistemleriyle iş gören yüksek teknolojili firmalarda da, ileri otomasyon ürünlerini geliştiren ve kullanan araştırma merkezlerinde de öncelikle iş bulabilme ayrıcalığına sahip olacak.

    Devamı için,Kou Mekatronik Mühendisliği Web Sayfası [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

  2. #2
    Junior Member liveathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.10.2009
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği

    bizim bölümde zor epey :S

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •