RPG oyunlarını seviyorsanız, şimdi sizlere tanıtacağımız oyunu çok seveceksiniz. Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen Dr. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] isimli oyunda, dünyayı karanlığa boğan bir büyücü bulunuyor.

Büyücü kara büyüsüyle güneşi toz bulutuyla kaplıyor ve tüm dünyaya karanlık hakim oluyor. Karanlığın hüküm sürmesi için Kara büyücü karanlık yaratıklar üretiyor. Bu yaratıklarla ve Kara büyücüyle savaşması gereken korkusuz bir kahramana ihtiyaç var. İşte bu noktada devreye Dr. Darkness isimli şahsına münasır bir süper kahraman giriyor.

Bu süper kahraman olan Dr. Darkness'da büyülü güçlere sahip. 16 farklı kılıç seçeneği, özel efektler, iksirler ile karanlık yaratıklara karşı amansız bir mücadele vereceksiniz.

Oyun size kendini tanıtan bir tutorial ile birlikte açılıyor, her bölümde karşınıza çıkan yaratıklarla savaşacaksınız. Özel güçlerinizi kullanabilmeniz için yeşil olan güç iksirine sahip olmanız gerekiyor, bu güç iksirlerini oyunun market kısmından alabileceğiniz gibi öldürdüğünüz yaratıkların üzerlerinden de düşürebiliyorsunuz. Kırmızı olan can iksiri de aynı zamanda canavarlardan da düşüyor. Can iksirinizi zorlandığınız yerde HP'nizi doldurmak için kullanabiliyorsunuz. Her bölüm sonrası kazanmış olduğunuz altınlarla ve seviye puanlarıyla, karakterinizin atak gücünü ve defans gücünde güncelleme yapabiliyorsunuz.

2D [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] oyunu severler için gerçekten mobil oyun için güzel özellikler düşünülmüş. Ayrıca oyunda ejderhanız da var size yardımcı olması için dark dragon da bulunuyor.

Her kılıcın kendine özgü bir gücü ve vuruş seviyesi var bu güçleride kristalle güncelleyebiliyorsunuz. Kristal kazanmak için oyunda bulunan Örümcek zindanı isimli bölümde yarışmanız ve kazanmanız gerekiyor. Her kat çıktığınızda 1 kristal kazanabiliyorsunuz.

Oyunun indirme linkleri aşağıdaki gibidir.

Google Play : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
App Store : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]