Sağlık ve turizme hareket kazandıran, yenilik getiren bir proje olan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] olduğu yerde saymıyor geliştikçe gelişmeye devam ediyor. Doğanın insana katacağı şifayı eğlenceyle birlikte misafirlerine ve bulunduğu bölgeye sunmaktan çekinmiyor. Tam 87 dönümlük bir araziye kurulmuş olan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] gelişmeye ara vermemekte kararlı görünüyor. Taraklı Termal.in kurulduğu bölgenin nemsiz ve rutubetsiz olması ve böyle bir havanın hakim olduğu yerde kurulması tesisi daha çekici kılmaktadır çünkü amacına en iyi şekilde hizmet edebilecektir. Çalışanlar sürekli yenileme ve daha özel imkanlar katmaya yönelik hareketlerini asla esirgemiyor. 1300 daire, sosyal tesisler ve 31.200 devre mülk projesi sonunda yaklaşık 400 işsiz kişi doğrudan iş sahibi olacak. Ayrıca 2000 kişi ise Taraklı Termal sayesinde dolaylı olarak çalışma imkanı bulacaktır. Taraklı Termal.in en kaliteli ve kusursuz hizmet veren tesislerden olacağından kimsenin şüphesi yok.
Taraklı Termal Hakkında Detay Bilgiler
Taraklı Termal.in doğa ile etkileşimde olacağı ve her metrekarenin insana şifa katacağı söylenirken boş laf söylenmediğini çevresindeki çam ağaçları kanıtlamaktadır. Çam kokularının akciğerlere kazandıracağı artılar astım hastalarını sevindirecektir. İçerisinde ise gelen misafirlere ve bulunduğu bölgeye hizmet edecek bir iyileştirme-fizik tedavi merkezi bulunacak ve uzman doktor kontrolü içinde tarama dahi yaptırılabilinecektir.
SPA ve AVM bulunacak, konferans ve seminerler düzenlenecek uygun mekanlar, çeşitli galeriler, Türkleri sevindirecek bir haber olan Türk hamamı. Kısaca birçok milletten herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir termal tesis olacaktır [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]. Rahat ve konfor asla eksik olmayacaktır. SGK ve sigorta mensupları olan insanlara ve özellikle emeklilere Taraklı Termal mükemmel bir hizmet sunmaktadır. Bu kişiler sağlık hizmetleri ücretsiz sağlanacaktır. Taraklı Termal.in suyu birçok hastalığa şifa olacaktır. Sedef, romatizma, egzamalar ve akneler, bel ve eklem ağrıları. ile birçok hastalık tedavi edilecek ve sağlıklı bir şekilde misafirler uğurlanacaktır.
Kaynak : https://www.haberler.com/tarakli-termal-hizla-yukseliyor-4461774-haberi/
https://twitter.com/taraklitermaltr