İnternet dünyası her gün yenilenip gelişiyor. İnsanın yaşam evreleri gibi internetin de yaşam evreleri ve trendlerinin olduğunu görüyoruz. Bir dönem forum siteleri çok popülerdi. Daha sonra ise blog yazıları popüler olmaya başladı. Ardından sosyal medya sitelerinin çıkmasıyla beraber çok daha fazla kişiye, çok daha kolay bir şekilde ulaşır olduk. Son dönemde ise [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] tarzındaki sitelerin popüler olduğunu görüyoruz.
Bu içerik siteleri özellikle ülkemizde çok büyük ilgiyle karşılandı. Ancak bir problem vardı. Bilgi arttıkça bilgi kirliliği de artıyordu. İşte bu problemi çözmek amacıyla kurulan minimative.com, içeriklerini kaynak vererek yayınlıyor. Böylelikle içerikler daha kaliteli, daha güvenilir ve daha doyurucu içerikler oluyor. Sloganları ise "Öğrenmeye Aç Olanlara Doyurucu İçerik Sitesi". Diğer içerik sitelerinden oldukça farklılar. Minimalist, sade, şık ve inovatif bir tasarımları var. Bu sebeple minimal ve innovative kelimelerinin birleşimiyle minimative kelimesini oluşturmuşlar. İçeriklerini ise [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ve yaşam haberleri oluşturuyor.
Kısacası bilim teknoloji, kültür sanat ve yaşam kategorilerinde kaynak belirten, güvenilir, kaliteli ve doyurucu bir içerik sitesi okumak istiyorsanız minimative.com size göre. Bu kaliteli içerikleri takip etmek isterseniz; siteye girip sosyal medya hesaplarını takip edebilir, sitedeki forma mail adresinizi yazarak ücretsiz haftalık bültene abone olabilir ya da sitenin sağ alt köşesindeki yuvarlağa tıklayarak tarayıcı bildirimlerini açabilirsiniz. Bu sayede anında kaliteli içeriklerden haberdar olup kendinizi güncel tutabilirsiniz.