Büyü sanıldığı gibi tek bir şey değildir ve medyumlar tarafından her sorun için ayrı büyüler yapılmaktadır. Bu kuvvetli büyüleri yaptığı bilinen ve çok ünlü olan kişiler araştırıldığında da bunlardan en ünlüsünün Medyum Önay olduğu görülmektedir. Onun her sorunu çözen büyüleri bildiği ve ona güvenen kişilerinde bundan çok memnun olduğu bilinmektedir.
Peki bu büyü çeşitleri nelerdir diye yaptığımızda aslında büyülerin iki çeşit olduğu görülmekte ve bunlarda kendi aralarında her sorun için çok fazla olmaktadırlar. Ak büyüler ise medyumlar tarafından çok fazla yapılan ve insanların iyiliğini amaçlayan büyülerdir. Dualar ile yapılan bu [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], bağlama büyüsü, papaz büyüsü gibi büyüler de kişilerin sevdikleri ile olan sorunlarına çözüm olmanın yanında maddi sorunlarından da kurtulmalarını sağlamakta ve böylece yaptıran kişilerde sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürebilmektedirler. Ak büyüler arasında yer alan [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] de kişilerin evlenebilmeleri için yapılan bir büyüdür ve sevdiklerini evliliğe ikna edemeyen kişilerin yanında ayrıca iyi bir kısmet arayan kişilerinde sorunlarına çözüm olmaktadır.
Bunun yanında kara büyüler de diğer bir büyü çeşidi ise kara büyülerdir ve bunların yapılması ile yaptıran kişiler memnun olsa da yapılan kişilerin üzerinde kötü etkileri olması nedeniyle [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] gibi maneviyatı yüksek ve kendisini insanların iyiliğine adamış medyumlar tarafından kesinlikle yapılmamaktadır. O ve diğer gerçek medyumlar bu büyüleri yapmamalarının yanında ayrıca bu büyülerin yapılması ile hayatı olumsuz yönde etkilenen kişileri bunların kurtarmak konusunda çok hassas davranmaktadırlar. Bu büyüleri bozarak etkisinden kişileri tam olarak kurtaran bu medyumlar o kişilerin normal hayatlarına dönebilmelerini hatta kötü sondan kurtulmalarını da bu konuda olan özel yetenekleri ile sağlamaktadırlar.