Motorcu Stil
2017 İlkbahar –Yaz erkek modasında motora ilginin yansımalarını görüyoruz. Deri ceket, motor botu, fular, bol cepli kargo pantolon ilkbahar sezonunda erkeklerin sık başvuracağı giysiler arasında.[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] olarak bot tercih edilebilir.
Blazer ile Jean Ceket
Blazer giymenin yolu olarak adlandırılıyor. Blazerın resmi tarzını kıran bu eğilim sportif şıklığı beraberinde getiriyor. Jean yeleğin üstüne blazer giyerekte aynı şıklığı yakalayabilirsiniz.
Siyah Bermuda Şort
Bermuda şort olarak adlandırılan kısa pantolon, geçtiğimiz sezonlara nazaran bu sezon daha sakin renkler hakim. Siyah bermuda şort şık bir parça olacaktır.
Denim On Denim
Jean giymekten vazgeçemiyoruz. 2017 ilkbahar-yaz sezonun da baştan aşağıya Jean giymek çok trend. Cool bir tarz yakalamak için Jean sizin için de trend olacak.
Mekanik Tulum
Pilotların üniforması olarak bildiğimiz ve gördüğümüz tek parçadan oluşan salopetler, erkeklerde farklılık yaratacak gibi. Mekanik tulumlar Türkiye de dikkat çeker mi bilemiyoruz ama Avrupa ve Amerika kıtasında etkili olacaktır.mekanik tulum
Mavi Takım
Mavi, yaza yakışan en güzel renktir. Erkek giyiminin, favori renklerinden biridir. 2017 sezonunda mavi takım elbiselerle yeniden trend oluyor.
Asker Yeşili
Safari etkisi erkek modasında da yer alıyor. Tshirt, ceketler, şapka ve çantalar bu renkleri taşıyor.asker yeşili kombin.
Slim Kravat
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] slim çok trend. Slim takım, slim pantolon… Slim kıyafetlere ve takımlara slim kravatlar bütünlüyor.