Sigara günlük hayatta kullandığı tütün maddesidir. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] içerisinde bulunduğu maddeler ne kadar zararlı olsa da kullanımı hep yaygınıdır. Sigara içmeyi azaltamıyorsanız ve zararı birazcık da olsa hafifletmek istiyorsanız belirli alternatif yolları bulunmaktadır.
Sigara kullanımı azaltmak ve maddi açıdan da kısmak düşüncesiyle birçok insan elektronik sigara kullanımına başlamıştır. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] , tütün dumanına duyulmuş olan bağımlılıktan kurtarmak ve zararlarını azalmak için kullanılan elektronik bir cihazdır. Bu cihaz normal sigara gibi üstünüze koku bulaştırmaz. Bununla birlikte ellerde ve dişlerde koku ya da sararma yapmaz. Bu cihaz kullanımında çevrenizdeki insanları rahatsız etmez. Elektronik sigara temel olarak bir batarya sitemi ile ve atomizer düzenekten oluşmaktadır. Atomizer içerisinde bulunan aromalı sıvı sayesinde buhar halinde dönüşmektedir. Bu elektronik sigaranın en önemli şeylerdir bulunmuş olan sıvılardır. Elektronik sigarasında sıvıyı doldururken kartuş veya tank içerisinde doldurduğunuz elektronik sigara likit sıvıları atomizer sayesinde buhar haline dönüştürmektedir. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], gliserin ana maddesinin oluşturmuş olduğu aroma ve nikotin ile bütünleşmiş e-sigara saf maddesidir.
Sigara zararları oldukça çoktur. Ama hala devam ediyor ve bir yandan da zararlarını hafifletmek istiyorsanız elektronik sigara normal sigara içinde buluna zararlı maddeleri içinde bulundurmaz. ve günlük yaşamız da normal sigara kadar sizlere zararı bulunmaz. içeresinde bulunan sıvılar yardımıyla buhar oluşumunu sağlayan bir tür elektronik alet olarak kullanılmaktadır.