[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Türkiyenin içerik platformu olarak [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] kategorisinde [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] ile ilgili bir çok bilgiyi sizlerle paylaşmaktadır.
Kadınlar için saçlar oldukça önemlidir. Çünkü güzel saçlar kadın için makyaj değeri taşır. Ancak bir çok kadın saçlarının azlığından ya da hızlı uzamamasından şikayetçidir. Bu sebeple de bir çok kez kozmetik ya da ilaç tedavilerine başvururlar. Ancak saçlar ile ilgili yapılabilecek en büyük yanlışlardan biri kozmetik ürünle ya da ilaç içeren ürünler ile saç uzatmaktır. Çünkü saçlar da en az vücudumuz hatta yüzümüz kadar hassastır ve ne yazık ki doğal olmayan ürünlere karşı herhangi bir bağışıklıkları yoktur. Bu yüzden saçlarda doğal ürünleri kullanmak son derece önemlidir. Özellikle de doğal yağ içerikli ve doğal bitki özleri içeren ürünler, saçların hızlı uzamasına en çok yardımcı olacak ürünlerdendir.
Saçlarınızın Kırıklarını Aldırın
Her ne kadar kadınlar saç kırıklarını aldırdıklarında saçlarının kısaldığına inansa da aslında saç kırıklarını aldırmak uzun vadede saçların oldukça hızlı uzamasını sağlayan en önemli noktalardan biridir. Belli aralıklar ile kırıkları alınan saçlar hem daha güçlü olur hem de daha hızlı uzarlar.
Saçlarınıza Kimyasal Uygulamayın
Saçlarınızın boyalı halini çok beğeniyor olsanız da bir süreliğine kimyasal işlemlere ara vermek saçlarınızın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde uzamasını sağlayacaktır. Böylelikle sağlıklı uzayan saçlarınıza ileride boya gibi kimyasallar uygulayarak hem çabuk kırılmasını önleyebilir hem de boyanın daha güzel durmasını sağlayabilirsiniz.
Saçlarınızı Isılı İşlemlerden Uzak Tutun
Saçlarınıza her gün düzleştirici ya da maşa uygulamak saç uçlarının yanmasına ve dolaylı olarak da güçsüzleşip kırılmasına sebep olur. Bu yüzden bu tarz ısılı işlemlerden uzak durup, bigudi gibi ya da saç köpükleri kullanarak saçlarınızın zarar görmeden daha farklı şekillerde görünmesini sağlayabilirsiniz.