2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Senior Member trzghi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.08.2008
    Mesajlar
    130
    Konular
    63
    Tecrübe Puanı
    0

    TP PETROL DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ


    TPIC alt kuruluşu olan Şirketimiz; 16 Şubat 2006 da kurulmuş, lisans başvurusunu 10 Mart 2006 tarihinde yapmış ve 19 Ekim 2006 tarihinde dağıtıcı lisansını almıştır. 15 Ocak 2007 tarihinde ise akaryakıt pazarlama faaliyetine başlamıştır.

    TPPD’ nin amacı; öncelikle şehir merkezlerinde istasyon sahibi olmaktır. Bu kapsamda Bursa, Antalya, Adapazarı, Kayseri, Ankara, Yozgat gibi illerimizde istasyon edinme çalışmalarımız başlamış olup bunlardan bir kısmının inşası devam etmekte, bir kısmı tamamlanmış resmi işlemleri devam etmekte, bir kısmında ise (Yozgat, Kayseri) satışlara başlamıştır.

    TPPD olarak bugüne kadar öncelikle şehir merkezlerinde istasyon sahibi olma çalışmalarımız devam etmekte olup 2007 yılı sonunda 50 bayiye ulaşmış bulunmaktayız. Büyüme stratejimiz, özelikle büyük şehir merkezleri olmak üzere tüm il ve büyük ilçe merkezlerinde istasyon edinmeye yöneliktir. Çalışmalarımız bu çerçevede devam edecektir. 2015 yılına kadar yaklaşık % 10’luk bir pazar payına sahip olmayı hedefliyoruz. Bu hedefin ciddi bir hedef olduğunun farkındayız. Bu nedenle çok etkin bir pazarlama ve satış stratejisi oluşturuyoruz. Şehir merkezlerinde istasyon yatırımlarına, ikmal konusunda da bize avantaj sağlayacak bölgelerde depolama ve dolum tesisi edinimine ağırlık veriyoruz. Şirketimizin misyon ve vizyonu gereği biz serbest piyasa ekonomisinin şartlarını layıkıyla yerine getirip, sektördeki rakiplerimizle hem tatlı bir rekabet hem de işbiriliği içerisinde olacağız. Çevreye, kaliteye ve insan emeğine saygılı bir şekilde TP bayrağını hak ettiği en üst noktaya taşıyacağız.


    Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bu linki kullanınız: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]


  2. #2
    Junior Member sedat alar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.01.2009
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Ynt: TP PETROL DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ

    merhabalar sahsım adına bu buyuk fırma altında calısmayı kendıme bı vazıfe ve onur duyarım een yakın zamanda cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla..

 

 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •