Jeofizik programları (CD)
Ynt: Jeofizik programları (CD)
saol hocam faydalı bi paylaşım olmuş emeğine sağlık
çok faydalı bir paylaşım hocam ellerin dert görmesin
işinize yaradysa ne mutlu bu tarz da bır cd yı daha guncel programlarla oluşturmayı düşünüyorum sizlerinde bu konuda fikirleriniz varsa paylaşın o cd yi beraber oluşturalım...
Alıntı:
asb54 Nickli Üyeden Alıntı
link çalışmıyor
Linkler en kısa sürede güncellenecektir...
linkleri yenilerseniz çok iyiolacak şimdiden teşekkürler...
cd içideki programlar çok güncel olmadığından yeni bir cd yapım aşamasındayım.. Eğer sık kullandığınız programları istek yaparsanız ve bulabilirsem yeni bir cd yapacağım o yüzden linklerin güncellenmesi şu an için mümkün gözükmüyor...
sismik kırılma/yansıma ile ilgili programları güncelleyip yeni bi link yaparsan bence çok daha verimli olacaktır
Alıntı:
asensabuncu Nickli Üyeden Alıntı
sismik kırılma/yansıma ile ilgili programları güncelleyip yeni bi link yaparsan bence çok daha verimli olacaktır
:) bu baslık altına arkadaslar ıstedıgınız programları yazın. bana kalsa ben sısmık kırılmayı excelde yapacagınız ufak bır grafıkleme ılede yapabılırısnız genel bır yazı yerıne ıstedıınızı yazın bulursam yada varsa elımde paylaşayım. ayrıca guncel olan bır cd yapalım hep beraber ıstedıgınız programlar ve ıcerısınde olmasını ıstedıgınız programlara sahıpsenız sılerde paylaşın hep beraber uzun kullanımı olan bır program cd sı olusturalım...