Ynt: İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ VE MİMRLIKVE DĞER MÜHNDSLİKLERİN TÜM FULL PRGRAMLARI BURDA..
Alıntı:
karizma_1441 Nickli Üyeden Alıntı
saol arkadaşım , peki programlara nasıl ulaşacağız...
Alıntı:
fffbbbyyy Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşın bahsettiği programların %70'i benim klasörümden alıntıdır.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
burdan ;)
Ynt: İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ VE MİMRLIKVE DĞER MÜHNDSLİKLERİN TÜM FULL PRGRAMLARI BU
emrecm, ilgine teşekkür ederim...ama bana İDESTATİK 5.5 lazım..bu konuda yardmcı olabilirseniz çok sevinirim...
Ynt: İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ VE MİMRLIKVE DĞER MÜHNDSLİKLERİN TÜM FULL PRGRAMLARI BURDA..
hmm peki anladım...ben bakayım idestatik için linkleri sana özelden yollarım... ;)
malum burda vermek yasak. :)o linki başkası koyduğu için yazdım
bir ide statikte biz alabilirmiyiz
tabi ama,, idestatik 5.5'in tam sürümü yok..demosu var..lisanslı yapmak için kayıt ettirmek gerekiyormuş..Türk bir firmaya,öğrenciler içinde indirimli fiyat uyguluyorlarmış..biraz araştırdım bunları öğrendim..inşaat müh. hakkında fazlada bilgim yok.. :-\
bana program lazım idestatik achicad ama linklerden indiremiyorum
yardımcı olurmusunuz
arkadaslar banada full ide mimari lazim..bir el atsaniz...???
BABA BE ŞU LİNKİ BANADA VEREBİLİRMİSİN
ŞİMDİDEN SAĞOL