Sitemiz yavaş yavaş büyüyor..hergecen gün aramıza moderatör arkadaşlar katılıyor..site içinde bazı şeylere dikkat edersek daha iyi olacaktır..

1- bu siteyi yöneten kişler olarak görevimiz insanların iyi vakit geçirebilmesini sağlamaktır..bizim diğer üyelerden tek farkımız sorumluluklarımızın fazla olmasıdır..burda yöneticiliği emreden kişi olmak olarak görmek yanlış olur..." insanların en iyisi onlara hizmet edendir"

2- vatan millet din gibi manevi değerlerimizi aşşağılayıcı küçük düşürücü hafife alıcı veya espri konusu haline getirici mesajları dikkatle takip edelim..bu fiiller açık bir şekilde yapılmışsa sorgusuz sualsiz silelim..

3-görüşlere saygılı olalım..nasılki biz kendi dilimiz dimimiz milletimizle dalga geçilmesini istemiyorsak hiçkimse aynı şeyi istemez..konu açarken veya açılmış konulara mesaj atarken bu konulara dikkat edelim..başka din dil görüş ve mezhepteki arkadaşları rencide etmeyelim

4-olabildiğince mesaj silmemeye insanların kendilerini ifade etmesine imkan vermeye çalışalım..ama hakaretlere, kaba ve çirkin sözlere müdehale edelim.

5-sitenin düzenine dikkat edelim...ilgili ilgisiz konuları gerekli oldukları bölümlere taşıyalım..

6-birbirimizle iletişimi koparmayalım..msn adreslerini alalım yönetici arkadaşların..herhangi bi sorun olduğunda bunu forumda halletmeye çalışmayalım..anlaşmazlıklar fikir bazında olursa bunu moderatörler özel bölümünde bir konu halinde yazalım..

7-hedefimiz ego tatmini değil hizmet etmektir.anlaşmazlıkları kavga haline getirmeyelim..şahsileştirmeyelim.biz birbirimizi sevip saymazsak bu foruma yansır.huzursuzluklar olur.

8-sitemizin tanıtımına dikkat edelim.sitede kaliteyi yükselteceğine inandığımız arkadaşlara mutlaka sitemizi tavsiye edelim..
9-fikirleriniz bizim için değerlidir.belki direk uygulama alanı bulamayabilir ama ilham kaynağı olacaktır..fikirlerinizi mutlaka bizle paylaşın

10-internet aleminin sanal ortam olduğunu unutmayın. ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etmeyin...okuduğunuz okuldan veya yaptığınız işten öenemli hiç bişey olamaz...işleriniz yoğun olduğunda bunu bildirin ki gerekli önlemler alınabilsin..

11-biz iyi bir eğlence ve paylaşım sitesi olma yolunda ilerliyoruz..bize bu yolculuğumuzda destek olan değerli arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz..biz birbirimize destek olduğumuz kadar varız..


Site Kurallarıni Benimsemenizi istiyorum arkadaşlar bu kurallara yenileri eklenecektir...