Yeni bir dünya kurmak için "kapitalizm" temelli ekonomi dizgeleri dışında yeni bir ekonomi dizgesine gerek duyuyoruz. Belki aradığımız ekonomi anlayışı bu...


Bağımsız Türkiye Partisi eski genel başkanı Prof. Dr. Haydar BAŞ'ın temel önyargıları düzelttiğini iddia eden bu ekonomi modeli, "yüzlerce uluslar arası ekonomi bilgini tarafından desteklenmiş" ve bunun dikkate alınması gerektiği tavsiye edilmiştir.


Bu model, kanımca Türk kamuoyunun gözlerinden kaçırılmaya çalışılmaktadır.


Bir değil, üç beş uluslar arası bilim kurultayınca dünyaya tanıtılmış böyle "ciddi bir model"in BAŞ Bey'in fikirlerini anlatan birkaç TV kanalı dışında konuşulmaması, bu modeli kasten "Türk halkından gizleme çabası" olduğunu göstermiyor mu?


Bu nasıl bir basın-yayın dünyasıdır ki, eğer uygulanma olanağı bulursa "Türkiye'yi dünya gündemine oturtacak" ve ABD'nin karşısında "bağımsız, barışçı ve öncü bir devlet" konumuna yükseltecek bir ekonomi modelini konuşmaktan kaçınıyor. "Diyelim ki, bu model, pek de öyle önemli yenilikler getirmiyor ve yanlışlarla dolu. Peki o zaman niye o yanlışları konuşmak vesilesiyle bile TV'lerdeki tartışma izlencelerinde konuşulmuyor?" Burada bir kötü niyet aramamak mümkün mü?


Gelin, kendisini ekonomi uzmanı görenler! Gelin Milli Ekonomi Modeli'ni tartışın! Fakat önyargılarınızla değil ("Para basarsan enflasyon olur!" gibi safsatalarla değil!), Model'i bir bütün olarak görüp iç tutarlığı var mı yok mu, onu inceleyelim!


[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]




Kitaba hazırlayıcı kitap:

Millî Ekonomi Modeli'nin Getirdiği Açılımlar:

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

- - - Updated - - -

Millî Ekonomi Modeli:



Milli Ekonomi Modeli (renkli+grafikli)- Haydar BAŞ (.epub uzantılı e-kitap)

[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

2 MB





YORUM:

"Bu model Kapilalist ekonomi anlayışına alternatif İslami bir ekonomi anlayışı sunmaktadır. Müslüman ülkelerinin kapitalist sömürüden kurtuluş şifrelerinin bu kitapta yer aldığını satır satır okuyarak gördüm ve iman ettim. Herkese okunması için tavsiye ederim. Haydar BAŞ Bey hakkındaki dedikodulara aldanmadan öncelikle ortaya koyduğu eseri okursanız onun hakkında daha sağlıklı bir değerlendirme yapabileceğinizi düşünüyorum."


EK: Uygulama kitabı:

Sosyal Devlet - Millî Devlet - Haydar Baş (dizinli) (e-kitap)

Türkiye'nin güzel geleceği için güzel bir kitap... Okuyup ve yaygınlaştırmamız gerektiği kanısındayım.[IMG]http[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ][Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]