Ynt: Fundamentals of Thermal Fluid Science (Cengel & Cimbala)-Solution Manual
İndirdiğim program hata verio başka indirme yolu yokmu çözümler için acaba?
yunus çengelin heat transfer çözümlerini ayrı upload ettim arkadaşlar. ingilizcedir.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
ARKADAŞLAR ÜÇ KİTABINDA ÇÖZÜMÜ VAR DİKKAT EDİNİZ ÇÜNKÜZ DOSYANIN İÇİNDE HER BİR RAKAMDAN ÜÇ ERTANE VAR
bi sorun var diyordum şimdi çözdüm, çengeli görünce hemen atlamıştım ama sanırım bu çengelin başka kitabı, eğer Fluid mechanics: Fundamentals and applications kitabın çözümlerini bulan olursa forumda paylaşsın lütfen, çok makbule geçicek. :)
ayrıca kendi arşivimi kontrol ettim, bu konuya verilen ilk mesajdaki linklerin Heat Transfer kitabına ait olduğunu tespit ettim, benim verdiğim 2 adet mesajdaki linkler ve alternatif linkler 100% doğrudur ve tamamen Fluid Mechanics'e aittir. (sadece çözümler kitabı)
Başarılar!
çok çok teşekkürler,evet son atılan linkler doğru ve thermal fluid science a ait, soru çözümleri çok iyi, internetten bi şansımı deniyim demiştim ve burda buldum allah tuttuğunu altın etsin arkadaşım =))
teşekkürler arkadaşım ellerine sağlık çok makbule geçti
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
adresinde bi problem var galiba ilk başta rapis şifresi istiyordu şimdi de hata veriyor başka bi yolu yok mu acaba?