18-19 Mart 2010 İTO KONFERANS SALONU EMİNÖNÜ(YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ)

Yıldız Teknik Üniversitesinin aktif kulüplerinden biri olan Yönetim Finans Kulübü ulusal ve uluslararası arena da adını ön plana çıkaracak ve markalaşacak önemli bir etkinliğe imza atıyor.

Yönetim Mühendisliği Zirvesi web sitesinde yer alan açıklama şu şekildedir:

Zirve Detayları :Yönetim insanlığının var oluş süreci ile başlayan ve asırlar geçtikçe değişip gelişen ve bir o kadarda zorlaşan bir kavram haline gelmiştir. Çağımızın en önemli sorunlarından biri de her anlamda etkin ve verimli bir yönetim felsefesinin hem reel sektör ve finans sektörü hem de siyasi alanda var olmayışıdır.

Yönetim Mühendisliği özellikle bu verimsizlik ve etkensizlik kavramlarını ortadan kaldırmak adına geliştirilmiş yeni bir modeldir. Ülkemizde henüz bu disiplin dalında öğrenim veren bir üniversite bulunmamaktadır. Düzenleyeceğimiz programın ana amaçlarından biri de Üniversitelerimizin bu konuda ki açığı fark etmesini ve çözüm önerileri sunmasını tetiklemektir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yönetim Finans Kulübü olarak yönetim alanına ilgi duyan üniversite öğrencilerine ve kurumlara yönelik vizyoner programlar sunmaya devam ediyoruz. İTO Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Yönetim Mühendisliği Zirvesi ile Türkiye’nin başarılı CEO’ları , bürokratları, kariyer koçlarını gençler ile buluşturacağız.

Expertexim, Secret CV, Sabah İşte İnsan, BilgeAdam, EnglishTime ve Eğitişim gibi ülkemizin önde gelen eğitim, insan kaynakları şirketleri programımıza büyük destek vermektedir.

Zirvenin konuşmacı, katılımcı şirketleri ise şöyledir:

- Mercedes-Benz Türk A.Ş
- Secret CV
- Soyak Yapı
- Hurriyet İK
- THY
- İETT
- İDO
- Ülker
- Fintek
- IBM
- Oracle

NOT: Zirve sonrası, katılımcılara Expertexim U.T.A. tarafından onaylanmış Yönetim Mühendisliği Zirvesi Katılım Belgesi takdim edilmektedir.

Detaylı bilgi etkinlik web sitesindedir: Yönetim Mühendisliği Zirvesi (alıntıdır)