Workcube ERP, Üretimde Verimlilik ve Kalkınma Ajansı&KOSGEB Yazılım Destekleri Semineri Düzenliyor.

%100 Web Tabanlı ERP çözümü Workcube, IT profesyonellerini her ay ücretsiz düzenlediği “ERP Tanıtım Günleri"nde bir araya getirmeye devam ediyor.
27 Ekim Perşembe günü, Workcube Seminer salonunda gerçekleşecek “Workcube ERP ile Üretim Verimliliğinizi Artırın” konulu seminerde, Workcube ERP ve ERP Çözümü Satın Alan İşletmelere Kalkınma Ajansı & KOSGEB Destekleri anlatılacak.

Workcube ERP'nin Farkı ve Üretici İşletmelerde Üretim Planlama ve Yönetimi sunumunu Workcube Genel Müdür Yardımcısı Emre Bircan, KOBİ'lerin kalkınmasını ve küçük işletmelerin proje ile iş yapma anlayışlarını teşvik etmek amacı ile Kalkınma Ajansı ve Kosgeb tarafından sunulan yazılım destekler sunumunu ise Prestij Danışmanlık KOBİ Uzmanı Aydın Cenk Çatlıoğlu yapacak.

Hem hizmet hem de üretici firmalarda pek çok başarılı uygulamaya sahip Workcube ERP, Üretimde Verimlilik konulu seminerine Şirket Sahipleri ve Yöneticileri, Üretim Planlama Uzman ve Yöneticileri, Üretim ve Saha Mühendisleri, Proje Yöneticileri ve Bilgi İşlem Uzman ve Yöneticileri ve Workcube ERP konusunda bilgi edinmek isteyen herkesi davet ediyor.

27 Ekim Perşembe günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminere şirketin kurumsal web sitesi üzerinden [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] online kayıt yaptırabilirsiniz.
Saat Konu Konuşmacı
14.00 - 14.30 Workcube ERP'nin Farkı ve Üretici İşletmelerde Üretim Planlama ve Yönetimi - Emre Bircan/Workcube Genel Müdür Yardımcısı
14.30 - 14.45 Kahve arası
14.45 - 15.30 Workcube Live Demo-Workshop Emre Bircan
15.30 - 16.30 Kalkınma Ajansı ve Kosgeb Destek Teşvikleri- Aydın Cenk Çatlıoğlu/Prestij Danışmanlık KOBİ Danışmanı
16.30 - 17.00 Soru - Cevap

Tarih: 27 Ekim 2011 - Perşembe
Saat: 14.00
Yer: Workcube Seminer Salonu - Katip Salih Sokak No.24 Koşuyolu
LCV: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Tel: 0216 4283939