Biz, Toruk Group olarak tamamı yerli kaynaklar ile geliştirilen, üretilen ve yürüyen A/B segmenti bir elektrikli araba geliştirmek amacıyla güçlü bir takım oluşturduk. Batarya grubu haricinde bir otomobilin bütün aksamlarını Türkiye şartlarına ve elektrikli araca uygun şekilde kendimiz tasarlıyoruz.
Airbus, Ford Otosan, Macoztar, Porsche Consulting, Tümosan, Uğur Soğutma vs. gibi büyük şirketlerde toplamış olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi bir araya getirerek bu aracı geliştirebileceğimiz kanaatine vardık.

Aracın tasarımını Aston Martin Gauntlet, Corvette Z03, Passionata GTS konseptlerini tasarlamış olan Sayın Uğur Şahin gerçekleştirdi. Uğur Şahin'in portfolyosuna [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresinden ulaşabilirsiniz. Projemizi de sitemiz [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] üzerinden takip edebilirsiniz.

Gelistirme takimimizi güclendirmek amaciyla tecrübeli ve istekli mühendis arkadaslar ariyoruz. Sizi aramizda görmekten mutlu olacagiz!

Saygilarimizla,
Toruk Grup adina
Kaan Özgen