-
cosmosworks yardım
arkadaşlar ,solidwork 2008 i kurdum fakat add-ins kısmında cosmosworks yok o yüzden ekleyemiyorm. sadece cosmosexpress diye basit bir program var. sorun galiba programı full olarak kuramamış olmam. ama her yolu denedim programı full yapamadım. eğer elinde cosmosworks linkleri ya da bu sorunu giderecek bilgisi olan arkadaşlar varsa , yardımlarını bekliyorum.
-
Ynt: cosmosworks yardım
cosmosworks'un addins'te aktif olması için SolidWorks Office Premium kurmalı ya da SolidWorks DVD'si içinden cwsetup klsörü içinden Cosmos kurulumunu çalıştırmalısın.(cwsetup içinden çalıştırınca sorun çıkıyorsa cwwi klasörünün içinden CosmosWorks'u elinizle de kurabilirsiniz)
-
Ynt: cosmosworks yardım
yada 2007 de kurulum için zaten başta ayrıca soruyor neyi kurmak istiyorsun diye 2007 kullanıyorsan ordan yararlanabilirsin