Genel anlamda, çalışan sayısının fazla olduğu kurumlarda personellerin giriş, çıkış ve devamlılıklarını kontrol etmek amacı ile kullanılan sistemdir. Sistem, kartlı ya da parmak izi modülü ile kullanılabilecek iki seviyede olabilir. Çalışan sayının çok olduğu kurumlarda [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ], yönetim için takip edilebilirliği çok kolay gerçekleştirmesine imkan vermektedir.
Ne İşe Yarar?
Çalışılan iş yerindeki personellerin giriş, çıkış ve devamlılıklarını kontrol altında tutmak, sorunlu olan personellerin tespit edilmesi ve daha düzenli sistematik olarak genel kurallar dahilinde işe gelip, gidilmesini sağlamak amacı ile kullanılmaktadır. İşe gelmeyen personellerin takibi ve ödemelerinin de gelmediği günlerin ödeme planlarını bu sayede [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]adı altında daha kolay yapılmasını sağlamaktadır.
Sistemin Avantajları Nelerdir?
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] sayesinde, kurumda personellerin işe giriş, çıkış ve devamlılıklarını daha düzenli ve disiplinli bir şekilde gerçekleştirmesi adına işletmenin kuralları dahilinde yapmasını da sağlamış olur.