bunu daha önceden de sormuştum sanırım ama bilen yoktu cevap gelmediğine göre tridimaxteki bevel profil komutunu autocadde nasıl sağlarız?Bilen var mı? Doğru cevap gelirse bende heykelini dikicem![]()
![]()
![]()
bunu daha önceden de sormuştum sanırım ama bilen yoktu cevap gelmediğine göre tridimaxteki bevel profil komutunu autocadde nasıl sağlarız?Bilen var mı? Doğru cevap gelirse bende heykelini dikicem![]()
![]()
![]()
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
tridimex ne ? o komut ne işe yarıyor ?
biraz açıklarsan belki yardımcı olabiliriz.
tridimax i biln-miyorsan anlatmam zor ama ya şimdi olay şu bi çizgi düşün 100 cm uzunluğunda autocadde,bunun yanında çapı 1 olan bi daire çizip bu daireyi çizgi üzerinden yürüt diyen bi komut var mı?
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
2. sorumun cevabını buldun sonunda komut " ALIGN " geç oldu ama. bunu sormuştum.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ARA SIRA BAZI BAZI
arkadaşlar aranızda autocad 2013 kullanan varsa sizde de internet açık olduğunda prog açılıyor mu bende açılmıyor ne zman neti kessem ancak o zman açılıyor normalde böyle mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin