Almance hakkında öğrenmek istediğiniz her şey bu bölümde olacaktır... Şimdiden ilginize teşekkür ederim...
Printable View
Almance hakkında öğrenmek istediğiniz her şey bu bölümde olacaktır... Şimdiden ilginize teşekkür ederim...
kolay gelsin, genel olacak ama almanca öğrenebilir miyiz? :)
evet öğrene bilirsin... :D ben öğretirim :D
Tabiiki de öğrenebilirsin... Merak ettiğin ve öğrenmek istediğin herşeyi sorabilirsin duygu... ;)
hmmm..
teşekkür ederim arkadaşlar, biraz önce de dediğim gibi hem genel hem basite kaşıyormuşum gibi olacak ama dil öğrenmek için kurslara gitmek saçma geliyor, o yüzden siz bilir kişiler bir yol gösterebilir mi ? ;)
renoxy gözün aydın :)
almanca dedin almanca sana al işte ... :)
hadi anlat bakalım hadi hadi anlat anlat...
sen burda da ders anlatırsın artık.ödev de verirsin.boşluk doldurmalı falan... :D sırayla yaparız artık...
çok ciddi hocadır renoxy laubaliliğe gelemez :D benden söylemesi-eski öğrencisi olaraktan :D
ee ne zaman başlıyor dersler :D
AMAN TANRIMMM
TALEPLER BAŞLADI...YOK MU DAHA GELEN...
FLASH FLASH HABERİ YOK RENOZY NİN AMA ALMANCA DERSİ VERİCEKMİŞ ONLİNE.DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...
HERKES GELSİNN..KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR ABİLER ABLALAR :D
Kursa gitmeden almanca öğrenmek istiyorsanız eğer çok büyük bir azme sahip olmanız gerekir.. Almanca tahmin edersiniz ki, ingilizce gibi basit gramer kurallarına sahip bir dil değildir, her kelime için ayrı präposition ve artikel kullanılır.. Ve her präposition kullanımı da kelimeye ayrı bir anlam katar... Ben bu dili gerçekten öğrenmek istiyorum diyorsanız eğer, almanca gramer kitabı alıp temel gramer kurallarına sahip olduktan sonra, sürekli konuşmaya dayalı pratik yapın...
kolay gelsin....
teşekkürler...
herkes cevabını aldığına göre...(ben)
teşekkürler şahin!
:-- >:(
Kursa gitmek isteyen ve Sprachdiplom ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim... ;)
ben ben ben :D bende istiyom öğrenmek.. :D
sen öğretecektin ya, noldu :D
öğrendikten sonra öğreticem, yada öğretirken öğrenicem... hehehhe :D
hmm.. herşekilde hem öğrenicen hem de öğreticen ;) o zaman bravoo ...
::)
-----------
BnDe ÖğReNmEk İsTeRiMdE NaSıL öĞrEtİcEksiniz Bu SiTeDeN mi...........!
ben sprachdiplomu kendi lisemden 2 yıl önce aldım;bunu yenilemem gerekli mi?öyleyse hangi aralıklarla?
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım... Forumlara giremediğin için hepinizden özür dilerim, ancak yoğum bir çalışma içerisindeydim... Şimdi sorularınıza gelelim.. İlk başta özlem arkadaşımızın sorusuna cevap vereyim, ben Dokuz Eylül Makine Mühendisliğinde okuyorum, eğer talep fazla olursa okulda geçen sene yaptığım gibi özel ders verebilirim(tabii ücretsiz)... gossde arkadaşımızın sorusuna gelince, hangi liseden aldığını bilmiyorum diplomanı ama eğer Alman Konsolosluğundan gelip yaptılarsa sınavını diploman ömür boyu geçerli olacaktır...
Tekrar aranızda olmak çok güzel, Kartal yardımlarını bekliyoruz..
hoşgeldin arkadaşım epeydir yoktun merak ettik :)
Benim yapmam gerekenler nelerdir?
Sİte hakkında bana genel bir bilgi verirsen sevinirim.. Kaç kişi var, neler eksik vsvs.. Tabii bunu özelden konuşalım istersen..
Tabi olur, site epey kalabalık olmaya başladı,
Özel mesaj ile msn adresini yazarsan oradan konuşabiliriz.
arkadaşlar kurs işi ne oldu yaaaa ... almanca ögrenemecekmiyiz şimdi :(
Almanca bende öyle bir istek ki anlatamam Almancayı seviyorum.Trotz allem liebe ich deutsch. :)
radyo ile almanca kursu öğretilen (Eskiden) dinleme parçaları var, netten bulabilirsiniz, 4 kurluk bu dinleme parçalarını mp3 formatında indirebilirsiniz, kitabı da cabası, pdf formatında yayımlanmış, aynı sitede olması lazımdı
Arkadaslar Bornova Halk Eğitimi Merkezi'nde Almanca kursu açılması düşünülüyor.Geçen gün konuşmaya gittiğimde kursun açılması için birkaç kişiye daha ihtiyaç varmış. Kursun ilk bölümü 128 saat(yaklaşık 2,5 ay) sürcek ve eğitim temel seviyeden başlayacak.Fiyatı da 150 ile 200Ytl arasında olacakmış.Yeterli sayı bulunursa ikinci dönemin başı ile birlikte başlamayı düşünüyoruz. Ders programını toplanıp beraber ayarlıyacz.Kurs ile ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilirler.Almanca'nın kendine faydası olacağını düşünenler ve kursa katılmak isteyenler bana ad soyad ve telefon noları yollasınlar.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
burda video felan yok