Vallahi bu oyun bize çok iyi geldi. Uzun zamandır arkadaşlarla da bir MMORPG oyun arıyorduk ve Titan Siege Online'ın reklamını gördük. Ben dedim, bi deneyelim oğlum ne kadar kötü olabilir ki ?

Oyunu bir süre oynadıktan sonra arkadaşlar oyunu benden daha çok sevdi Oyunda Orta Çağ havası var tabi ki ve grafikler harika!

Benim oyunlarda bulunan bineklere çok ilgim olur. Özellikle at varsa bayılırım yani... Fakat bu oyunda at'ı bırakın Ejderha'dan tutun Zeplin'e kadar farklı farklı binekler var ve devasa haritada uçabiliyorsunuz. Arkadaşlar Ejderha'ya binerken ben her zaman ki gibi bayıldığım at ile dört nala koşarım ^^

Oyunun mekanikleri çok farklı. Mesela Totem diye adlandırdıkları bir NPC türevi bir şey var. Koskoca haritanın her yerinde mevcut bunlar. Bunları ele geçirdiğiniz zaman size ekstra özellikler katıyor. Klanınız olduğu zaman mesela, direkt bütün klan üyeleri bundan faydalanabiliyor.

Birde oyuna etkinlik takvimi koymuşlar T'ye basıp açıyorsun, orada sürekli dönen aktif olan etkinlikler oluyor. Oyun içerisinde günlük resetlenen NPC görevleri oluyor [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

Buradan indirebilirsiniz.


Merhaba Değerli Titan Siege Online Oyuncuları;

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının bizlere kazandırdığı Büyük Taarruz zaferinin kutlamalarında bir kez daha Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, Silah Arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!



30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Titan Siege Online içerisinde geçireceğiniz keyifli dakikaları arttırabilmek ve oyun deneyiminizi doruklarda yaşayabilmeniz adına sizler için muhteşem etkinlikler planladık. GM Öldürme, Boss Etkinliği, Tüm gün boyunca geçerli olacak şekilde; Yaratıklardan elde edilen Tecrübe Puanı, Görevlerden elde edilen Tecrübe Puanları, Drop Oranlarında %100 artış ve Facebook üzerinden 30 Ağustos 12:00'da başlangıcı ile gece 23:59'a kadar Soru-Cevap etkinlikleri de sizler ile olacak. 30 Ağustos Kutlamaları Titan Siege Online'da yaşanır, işte muhteşem etkinlikler!




%100 Tecrübe Puanı ve Drop Etkinliği
29 Ağustos 23:59'dan itibaren 30 Ağustos 23:59'a kadar 1 (bir) gün boyunca geçerli olacaktır.

Facebook Soru-Cevap Etkinliği
30 Ağustos 12:00'dan itibaren [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]nda her 2 (iki) saatte bir sorular yayınlanacaktır ve yayınlanan sorulara doğru cevabı veren oyuncular arasından yapılacak çekiliş ile beraber her bir soruyu doğru yanıtlayan oyuncular arasından 5 kişiye sürpriz ödüller verilecektir.

Kara Binekleri 30 Ağustos Yarışı
Kara Binekleri ile beraber belirli bir başlangıç alanından başlanılacak ve bitiş çizgisine ilk önce varan oyunculara sürpriz ödüller verilecektir. Kara Binekleri 30 Ağustos Yarışı, 30 Ağustos 19:00'da başlayacaktır.

Boss Etkinliği
Saiwens Şehir Meydanını Bosslar İşgal Ediyor! Saiwens Şehir Meydanında yapılacak olan Boss Etkinliği 30 Ağustos 21:30'da başlayacaktır.

GM Öldürme Etkinliği
GM Tanrılar Şehrine geçiş yapacak ve GM'i öldürmeyi başaran her bir oyuncu 250 Mavi Elmas'ın sahibi olacak. GM Öldürme Etkinliği 30 Ağustos 22:30'da başlayacaktır.


Saygılarımızla,
Consala Games || Titan Siege Online Takımı