[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]






Steam Greenlight'da oy kullanarak destek olmak için; [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]




MMO korsanlık oyunu olan Son Korsan, yepyeni 3D savaş ve korsanlık deneyimini oyun severlere sunuyor. Aynı zamanda Türk Yapımı Strateji Oyunu Son Korsan Steam Greenlight ile yaklaşık 2,5 milyon oyuncusunu artırmayı ve bu sayede oyun keyfini daha üst seviyelere çıkarmayı hedeflediğini görüyoruz.


2009 yılında yayınlanarak Türkiye’nin önde gelen MMO oyunlarından biri olmayı başaran ve hala pek çok oyuncunun tercihi olan Son Korsan, görsel anlamda geliştirilerek üç boyutlu bir oyun keyfini oyuncuların beğenisine sunuyor.


Kısaca Son Korsan; Osmanlı denizcilik tarihindeki isimleri oyun içerisinde yer alan gemi ve görevleriyle yaşatıyor ve oyuncularının dikkatini de en çok barındırdığı kültürel ögelerle çekmeye çalışıyor. Sultanahmet Camii, Galata Kulesi, Kız Kulesi ve Topkapı Sarayı gibi kendi kültürümüze ait yerlerin minyatür halleri, aynı zamanda üç boyutlu versiyonun da bulunduğu bir oyun olarak 3D severlerin de ilgisini çekiyor. Tüm bunların yanı sıra Osmanlı donanmasındaki kadırga sınıfı gemilerden esinlenerek oluşturduğu Kadırga modu, İstanbul Fethi’nin yeniden gerçekleştirilerek gemilerin karadan yürütüldüğü fetih simülasyon etkinliği, görevlerle harita parçaları toplayarak açılan Kanuni Sultan Süleyman ve Barbaros Hayrettin Paşa haritaları, Osmanlı’dan ilham alınan gemi tasarımları ve hatta Osmanlı döneminin en güçlü topu olan Şahi ile de yerli bir oyun olduğunun altını kalın bir kalemle çiziyor.


Ayrıca Osmanlı tarihi ve korsanlık temasıyla öne çıkan Son Korsan, köklü yenilikleriyle oyuna iki farklı açıdan bakmanızı sağlayacaktır.


Oyun aynı zamanda steam platformunda da yer almak için büyük çaba sarf ederek oyuncu kitlesini artırmaya çalışıyor ve bu sayede oyun içi rekabetin artırılarak daha keyifli bir ortam sunmayı hedefliyor. Bu nedenle oyun Steam ‘den yeşil ışık alarak bu oyun platformuna dahil olmak istiyor.