[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]


Arkadaşlar Titan Siege Online'da bu hafta sonu boyunca geçerli olacak şekilde %700 ekstra Deneyim Puanı olacakmış. Oyuna başlamak için harika bir zaman hiç geç kalmadan oyundaki yerinizi alın ve ayrıca oyunun facebook sayfası üzerinden süper bir gaming ekipman çekilişi var bilginiz olsun.


Oyunla ilgili kısa bilgi var aşağıda


- 5 farklı sınıf içerisinde dilediğiniz seçin. Savaşçı, Katil, Ruh Çağıran, Büyücü, Şifacı
- 12 Farklı Uçan Binek ile haritaları havadan dolaşın.
- Uçan Bineklere 3 kişiye kadar binebilirsin.
- PvP ve PVE
- Craft sistemi ile oyun için eşyalar elde edin.
- Eşya yükseltme sistemi.
- Kale Savaşı
- Deniz Savaşı
- Üst düzey grafikler, düşük sistem gereksinimleri.
- Ücretsiz.


Devasa haritaların ve keşfedilecek pek çok özelliğin yer aldığı açık dünya bir MMORPG olan Titan Siege’te “Savaşçı”, “Büyücü”, “Katil”, “Ruh Çağıran” ve “Şifacı” olmak üzere toplam 5 sınıf yer alıyor. Oyun mekanikleri ve zengin içeriğiyle MMORPG severlerin hoşuna gidecek pek çok özellik barındırdığı iddiasında olan Titan Siege’in en göze çarpan havadisi, tüm oyuncuların kasabalar gibi özel yerler haricinde, haritaların her yerinde PvP mücadele yapabilecek olması. Hayatını “Loot’a adamış” ve diğer oyuncularla rekabet etmeyi seven oyuncular, PvP savaşlara girerek, yendikleri oyuncuların eşyalarını alabilecekler.
Titan Siege’te iyi bir MMORPG’nin olmazsa olmazı sayılabilecek evcil hayvan ve binek çeşitliliği de yeterince zengin. Sizinle birlikte tecrübe kazanıp gelişen evcil hayvanınız, haritada dolaşırken yanınızda olduğu sürece düşmanlarınıza saldırarak ve fiziksel savunma, hareket hızı, can yenileme gibi çeşitli buff’lar veriyor ve savaş anında size yardımcı oluyor. Oyun dünyasında dolaşmak içinse boynuzlu attan, ejderhaya uzanan 14 farklı fantastik bineği kullanabilirsiniz. Oyunun Kapalı Beta’sına katılanların, bir hafta boyunca ejderha sahibi olacağını da belirtelim.
Oyunda kale kuşatmaları, anlık PvP mücadeleler, birlik ve klan savaşları gibi dinamikler mevcut. Fakat canınız savaşmak istemiyorsa “Demircilik”, “Madencilik” veya “Simyacılık” mesleklerinden birini seçip benzersiz eşyalar, parşömenler ve iksirler yapabilir, yarattığınız ürünleri müzayede evinde açık artırma ile satabilirsiniz.