Çok oyunculu Türk yapımı yarış oyunu Multiplayer Arena Steam Greenlight'ta desteklerinizi bekliyor. Aşağıdaki linkten siz de oyuna destek olabilirsiniz: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]


Oyun tanıtımı


Multiplayer Arena, intikam hikayesine dayalı eğlenceli ve multiplayer bir yarış oyunu.


Bir gün, Multiplayer Arena yarışçıları trafiğe açık yolda gizli bir yarış düzenlerler. Ancak bu kaçamakları esnasında Nathan'ın eşi olan Claire'in ölümüne sebep olurlar. Nathan, Claire'in mezarı başındayken göndereni bilinmeyen bir mesaj alır. Mesaj, karısının Multiplayer Arena yarışçıları yüzünden öldüğünü söyler. Bunun üzerine, Nathan Multiplayer Arena'ya katılmaya ve Claire'i öldürenleri bulup karısının intikamını almaya karar verir.


Multiplayer Arena'daki çeşitli yarış parkurlarında dilediğinizce yarışın.
Tek yapmanız gereken bu parkurlarda yarışırken özel güç kutularını toplayıp bitiş çizgisine birinci varan kişi olmak!


Güç kutularınızı akıllıca kullanın ve zafere koşun. Bu kutuların bazıları size kalkan sağlayabilirken bazıları ise rakiplerinizin aracını patlatabilir. Rakipleriniz de aynı şekilde kutuları kullanarak sizi patlatabilir, o yüzden engellerden mümkün olduğunca kaçmaya çalışın.


Kendinizi kanıtlayın, onlarca araç içerisinden en beğendiğinizi seçin. Ve aracınızı zevkinize göre modifiye edin. Gerçekten çok eğlenceli!


Rekabet dolu ölüm yarışında sağ kalabilir misiniz? Kazalara, çarpışmalara ve gerçek öfkeye hazır olun!


Bazen kazanmak için risk almanız gerekir. Rakiplerinizi yenebilir misiniz?


Bitiş çizgisine kadar asla emin olmayın!


-Özellikler-


- 4 Online oyuncu
- Ortalama 60 saniyelik yarışlar
- Birbirinden farklı arabalar
- Modifiye seçeneği
- Power-uplar
- Farklı temalar